Ελλάδα

Ανήλικος διαρρήκτης μπήκε από φεγγίτη σε επιχείρηση στη Λαμία

Τα στοιχεία ταυτότητας του ανήλικου εξακριβώθηκαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κλοπή και σε βάρος των γονέων του για παραμέληση της εποπτείας του

Επί τέσσερις μήνες έσπαζαν τα κεφάλια τους οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για να καταλάβουν πώς τρύπωσε ένας άγνωστος διαρρήκτης μέσα σε μια επιχείρηση στη Λαμία στα τέλη Ιουνίου και άρπαξε έναν φορητό υπολογιστή, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό ίχνος διάρρηξης.

Τελικά, η υπόθεση εξιχνιάστηκε καθώς διαπιστώθηκε ότι το μυστηριώδες… «φάντασμα» ήταν ένα ανήλικο παιδί, το οποίο είχε καταφέρει να εισβάλει στην στην επιχείρηση από έναν ανασφάλιστο φεγγίτη εκμεταλλευόμενο την λεπτή σωματοδομή του.

Τα στοιχεία ταυτότητας του ανήλικου εξακριβώθηκαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κλοπή και σε βάρος των γονέων του για παραμέληση της εποπτείας του, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Ηλεκτρικά εργαλεία και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ ξάφρισαν από ένα Ι.Χ. φορτηγό στο Ηράκλειο δύο Έλληνες, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. πριν απομακρυνθούν, συνελήφθησαν και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κλοπή.

Δημοφιλέστερα

To Top