Ελλάδα

Ένωση Αποστράτων: Ευχές στην ΕΛ.ΑΣ. για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου

«Ευχόμαστε από καρδιάς τα εν ενεργεία στελέχη της ΕΛΑΣ να συνεχίσουν να επιτελούν το ύψιστο έργο της διατήρησης του αισθήματος της ασφάλειας στους Έλληνες με την ίδια επιτυχία που το κάνουν μέχρι σήμερα», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση

Με αφορμή την εορτή του Αγίου Αρτεμίου την Τρίτη, προστάτου της Ελληνικής Αστυνομίας, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εύχεται σε όλα τα εν ενεργεία στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να συνεχίσουν να επιτελούν το ύψιστο έργο της διατήρησης του αισθήματος της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής :

«Η Ε.Α.Α.Σ έχοντας μέλη της, χιλιάδες αποστράτους της Αστυνομίας και της Χωροφυλακής γιορτάζει σήμερα μαζί τους τον προστάτη τους Μεγαλομάρτυρα Αρτέμιο.
Ευχόμαστε από καρδιάς τα εν ενεργεία στελέχη της ΕΛΑΣ να συνεχίσουν να επιτελούν το ύψιστο έργο της διατήρησης του αισθήματος της ασφάλειας στους Έλληνες με την ίδια επιτυχία που το κάνουν μέχρι σήμερα.

Τους συγχαίρουμε και στεκόμαστε δίπλα τους, αναγνωρίζοντας ότι με πενιχρά μέσα και απολαβές, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στους κινδύνους που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων, προάγουν αποφασιστικά το αγαθό της ασφάλειας και συμβάλλουν μεθοδικά στην κοινωνική ευημερία των πολιτών».

Δημοφιλέστερα

To Top