Πολιτική

Γεωργιάδης: Πάει πολύ να κάνει κριτική ο ΣΥΡΙΖΑ όταν υπάρχει το «Καλογρίτσας Gate»

Απάντηση σε τοποθέτηση του Νίκου Παππά ο οποίος υποστήριξε ότι το Μέγαρο Μαξίμου στέλνει email σε ΜΜΕ προτρέποντάς τα να επιτεθούν στον ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης στην Βουλή υπογραμμίζοντας πως μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις για τις απόπειρες ελέγχου των αρμών της εξουσίας και τις καταγγελίες της υπόθεσης «Kαλογρίτσας Gate» δεν δικαιούται να κατηγορεί την σημερινή κυβέρνηση για «σκονάκια» στα ΜΜΕ.

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του Νίκου Παππά ο οποίος υποστήριξε ότι το Μέγαρο Μαξίμου στέλνει email σε ΜΜΕ προτρέποντάς τα να επιτεθούν στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Εσείς κ. Παππά να κάνετε κριτική στην κυβέρνηση ότι δίνει γραμμή στις εφημερίδες πάει πολύ. Να υπάρχει και συναίσθηση. Δεν δίνει γραμμή η κυβέρνηση» ανέφερε αρχικά ο υπουργός Ανάπτυξης για να προσθέσει «Όμως, υπάρχει ένας επιχειρηματίας, ο Καλογρίτσας που κατηγόρησε εσάς προσωπικά ότι μεσολαβήσατε προσωπικά για να χρηματοδοτηθεί η εφημερίδα Ντοκουμέντο και να μας βρίζει. Όταν υπάρχουν αυτές οι καταγγελίες για λόγους ενσυναίσθησης θα έπρεπε να αποφεύγετε τέτοια κριτική».

Δημοφιλέστερα

To Top