Ελλάδα

Η αποκατάσταση στήθους έπειτα από μαστεκτομή στο Συνέδριο Medical Tattoo

Στις γυναίκες που έδωσαν μάχη ή μάχονται με τον καρκίνο του μαστού είναι αφιερωμένο το 1ο Online Ευρωπαϊκό Συνέδριο Medical Tattoo, που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αξιόλογοι ομιλητές θα μοιράσουν τις γνώσεις τους διαδικτυακά: ογκολόγοι, πλαστικοί χειρουργοί, tattoo artists, βελονιστές, χειροπράκτες, influence coaches, “ενεργειακοί θεραπευτές”, επαγγελματίες του μόνιμου μακιγιάζ και άλλοι πολλοί θα μιλήσουν για το τατουάζ, την πρόληψη και την θεραπεία.

Λόγω Covid, το Συνέδριο δεν θα είναι δια ζώσης, ωστόσο με τον τρόπο αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν την ίδια μέρα, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, καθώς όποια άλλη μέρα το επιθυμεί. Σημειωτέον ότι την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στο Chakana Studio στην Γλυφάδα γιορτάζεται η “Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού” με μια Δωρεάν Αποκατάσταση Θηλής με Medical Tattoo.


zampakos2

Μεταξύ των άλλων και με θέμα «αποκατάσταση μαστού μετά από μεστεκτομή – Αναδόμηση θηλής με χειρουργείο» θα μιλήσει στο συνέδριο ο πλαστικός χειρουργός Dr Γιώργος Ζαμπάκος.

O Γεώργιος Ζαμπάκος γεννήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, όπου και πέρασε τα πρώτα παιδικά του χρόνια. Αποφοίτησε πρώτος από το Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Αθηνών και έγινε δεκτός στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, αφού αρίστευσε στις πανελλήνιες εξετάσεις. Πήρε το πτυχίο της ιατρικής το 1992 και στη συνέχεια, υπηρέτησε τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό από όπου απολύθηκε με το βαθμό του εφέδρου ανθυποπλοιάρχου. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, συνεργάστηκε στενά με την Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων εργάστηκε στη Β’ Χειρουργική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών συνεχίζοντας ταυτόχρονα τη συνεργασία του με την Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής.

Δημοφιλέστερα

To Top