Ελλάδα

Ιωάννινα: Σπείρα ανηλίκων έκλεψε οκτώ μηχανάκια

Ο ένας από τους δράστες συνελήφθη επ’ αυτοφώρω – Σιδερένια πάνελ εκλάπησαν από εργοστάσιο στην Κόρινθο

Επί τρεις μήνες έκλεβαν δίκυκλα από την πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων τρεις πιτσιρικάδες, ένας από τους οποίους συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να πωλούσαν τμήματα των κλεμμένων δικύκλων ως ανταλλακτικά.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια της προανάκρισης, ο συλληφθείς και άλλοι δύο ανήλικοι συνεργοί του είχαν κλέψει από τις 30 Ιουλίου τρεις μοτοσικλέτες και πέντε μοτοποδήλατα. Από αυτά, εντοπίστηκαν τρία ακέραια δίκυκλα και ένας σκελετός μοτοποδηλάτου σε υπαίθριους χώρους κοντά στα σπίτια τους και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο ανήλικος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που άσκησε δίωξη σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές. Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζουν και οι δυο συνεργοί τους, ενώ σε βάρος των γονέων και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ξάφριζε μεταλλικά πάνελ από εργοστάσιο:

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έναν 20χρονο Έλληνα «κυνηγό» μετάλλων μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας στην Κορινθία. Από αυτό είχε κλέψει μαζί με άγνωστους συνεργούς του σιδερένια πάνελ, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι συνεργοί του αναζητούνται.

Δημοφιλέστερα

To Top