Ελλάδα

Κακοκαιρία στο Ηράκλειο: Πώς σώθηκε η φοιτήτρια που κρεμάστηκε από τον στύλο στα Χανιά

Η δύναμη ψυχής και η ευστροφία έσωσαν την 20χρονη φοιτήτρια

Τον γύρο τους διαδικτύου κάνει από χθες ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται μια νεαρή φοιτήτρια να κρεμιέται από έναν στύλο της ΔΕΗ στα Χανιά προκειμένουν αν μην την παρασύρουν τα ορμητικά νερά που μετέτρεψαν τους δρόμους σε ποτάμια εξαιτίας της κακοκαιρίας

Η ψυχραιμία της, η αντίληψη αλλά και η δύναμη ψυχής ήταν τα «όπλα» της ενάντια στη σφοδρή κακοκαιρία. Η 20χρονη αντιλήφθηκε ευτυχώς πολύ έγκαιρα τον κίνδυνο. Η ίδια βρισκόταν με το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Καρτερού όταν ξαφνικά «άνοιξαν οι ουρανοί» με αποτέλεσμα τα ορμητικά νερά να παρασύρουν το όχημά της.

 
Το αυτοκίνητό της χάθηκε γρήγορα, ωστόσο η ίδια βρήκε τη δύναμη να πατήσει σε άλλο όχημα, που είχε «εγκλωβιστεί» και να ανέβει σε στύλο όπου άντεξε μέχρι να έρθουν οι διασώστες της Πυροσβεστικής και να την απεγλωβίσουν. 

Η φοιτήτρια, που λίγο έλειψε να παρασυρθεί από τα νερά, σπουδάζει στη Αθήνα βρέθηκε στην Κρήτη για να δει τους γονείς της. Την ημέρα της κακοκαιρίας βγήκε από το σπίτι για να κάνει μία δουλειά που είχε χωρίς να ξέρει τι επρόκειτο να ακολουθήσει. 

Ιδιαίτερη αναφορά στο σθένος της νεαρής γυναίκας έκανε ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του για τις αντοχές και το κουράγιο της και για τον τρόπο που αντέδρασε!


Η διάσωση νεαρής κοπέλας στον Καρτερό

Δημοφιλέστερα

To Top