Πολιτική

Πέτσας για την «εξαφάνιση» του Χρήστου Παππά: Ο πρωθυπουργός δεν είναι ικανοποιημένος από την πρώτη κιόλας μέρα

«Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της και ο κ. Παππάς θα οδηγηθεί εκεί που έχει αποφασίσει η Δικαιοσύνη» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Ο πρωθυπουργός δεν είναι ικανοποιημένος από την πρώτη κιόλας ημέρα» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο καταζητούμενος υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, παραμένει ασύλληπτος.


Eνημέρωση πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα

«Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της και ο κ. Παππάς θα οδηγηθεί εκεί που έχει αποφασίσει η Δικαιοσύνη» σχολίασε επίσης, ενώ υπογράμμισε ότι δόθηκαν εξηγήσεις για το θέμα από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Νωρίτερα, προκλητικό μήνυμα ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί άμεσα -τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει η δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό- είχε στείλει ο εξαφανισμένος υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Δια του δικηγόρου του, Περικλή Σταυριανάκη, ο Χρήστος Παππάς κατέθεσε αίτημα για έφεση κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, που τον καταδίκασε σε κάθειρξη 13 ετών και 8 μηνών, ως εκ των διευθυντών της εγκληματικής οργάνωσης.

Δημοφιλέστερα

To Top