Πολιτική

Πέτσας για βίντεο ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουν το θράσος να ζητούν και τα ρέστα»

«Αφού η συζήτηση που προκάλεσαν στη Βουλή κατέληξε σε μπούμερανγκ κατρακύλησαν σε μια νέα πολιτική αθλιότητα» επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στο βίντεο από ανάρτησε η Κουμουνδούρου

Την οξύτατη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα προκάλεσε το βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ΣΥΡΙΖΑ για τον νέο πτωχευτικό κώδικα.

«Αφού η συζήτηση που ανεύθυνα και καιροσκοπικά προκάλεσαν στη Βουλή κατέληξε σε μπούμερανγκ, αποφάσισαν να ριχτούν στη λάσπη και στις προσωπικές ύβρεις» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Κατρακύλησαν έτσι σε μια νέα πολιτική αθλιότητα.

Η αλήθεια όμως που ξέρουν όλοι οι πολίτες είναι ότι ο κ. Τσίπρας έκλεισε τις τράπεζες με το τυχοδιωκτικό δημοψήφισμα, κόστισε 40 δισ. ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους και τους μικρομετόχους με την τρίτη αχρείαστη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, έκανε πάνω από 25 χιλιάδες πλειστηριασμούς κατοικιών και θέσπισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Έπαιξε τη χώρα στα ζάρια τζογάροντας τη δημόσια περιουσία, τα εισοδήματα και τα σπίτια των Ελλήνων. Κι έχει τέτοιο θράσος ώστε ζητάει και τα ρέστα».

Δείτε το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ


Πτωχευτικός Νόμος ΝΔ: Μένουμε Χωρίς Σπίτι.

Δημοφιλέστερα

To Top