Διεθνή

Ρωσία: Πιλότος-ασθενής κορωνοϊού που «απέδρασε» από νοσοκομείο βρέθηκε νεκρός μία εβδομάδα αργότερα

Ο 28χρονος ενδέχεται, σύμφωνα με τους ψυχολόγους, να ανέπτυξε παραληρηματική συμπεριφορά – Πήδηξε από φράχτη – Το πτώμα του βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με πυρετό και πνευμονία

Τραγική κατάληξη είχε πιλότος από τη Ρωσία ο οποίος έπασχε από κορωνοϊό και βρέθηκε πεθαμένος λίγη ώρα αφότου «απέδρασε» από το νοσοκομείο.

Ο 28χρονος Ρασλάν Βαλεβέφ ενώ εμφάνισε υψηλό πυρετό και δυσκολευόταν να αναπνεύσει, καθώς υπέφερε από πνευμονία, πήδηξε πάνω από μεταλλικό φράχτη.

Εξαιτίας της κίνησής του, εντοπίστηκε πεθαμένος με κομμένο λαιμό.

Τα ίχνη του αγνοούνταν επί μια εβδομάδα μέχρι που η σορός του εντοπίστηκε στην πόλη Γεκατερίνμπουργκ, όπου βρισκόταν στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος.

Το πτώμα του βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν.

Η υπόθεση θα ερευνηθεί από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Όπως είχε γίνει, πάντως, γνωστό από τον θείο του νεαρού άντρα, ο ασθενής εμφάνισε πυρετό και επί δύο ημέρες περίμενε μέχρι να ειδοποιήσει το ασθενοφόρο.

Στο νοσοκομείο διαγνώστηκε με διπλή πνευμονία, ενώ σύμφωνα με τους ψυχολόγους ο πιλότος ενδέχεται να ανέπτυξε παραληρηματική συμπεριφορά.

Ο πιλότος είχε κλειστό το κινητό του στο νοσοκομείο.

Συγκλονίζουν τα λόγια της συζύγου του: «Ήταν ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, δεν περίμενα να προβεί σε τέτοιου είδους ενέργεια. Αδυνατώ να το πιστέψω».

Σύμφωνα με την Νατάλια, ο άντρας της εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο χωρίς να πάρει το διαβατήριο και τα πράγματά του.

Προτού εξαφανιστεί, πάντως, από το νοσοκομείο είχε αφήσει μήνυμα στη γυναίκα του ότι δεν αισθανόταν καλά και πως κρύωνε στο νοσοκομείο…

Δημοφιλέστερα

To Top