Αθλητισμός

Σα: «Ήρθαμε να παλέψουμε για τη νίκη»

Ο Ολυμπιακός είναι στο ίδιο επίπεδο με την Πόρτο σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ζοσέ Σα εν όψει της αυριανής αναμέτρησης για το Champions League

Στο ίδιο επίπεδο βρίσκονται Ολυμπιακός και Πόρτο, όπως είπε ο Ζοσέ Σα, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να παλέψουν για τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Κονσεϊσάο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζοσέ Σα:

Για το ποιες ήταν οι πρώτες του σκέψεις όταν βγήκε η Πόρτο στο δρόμο του Ολυμπιακού και ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να πάρει αποτέλεσμα στο Ντραγκάο: «Όταν έγινε η κλήρωση προφανώς ήμουν ευτυχισμένος που θα επέστρεφα στο Πόρτο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει αυτό που κάνει έως τώρα, να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει και να παλέψει».

Για το αν πιστεύει ότι οι δύο ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο: «Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός και η Πόρτο είναι στο ίδιο επίπεδο και οι δύο ικανές να κερδίσουν τον αγώνα».

Για το αν ο Μαρεγκά είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης από πλευράς Πόρτο: «Νομίζω πώς δεν θα έχει σημασία να σταθούμε σε έναν παίκτη. Όλοι είναι πολύ καλοί, πρέπει να τους προσέξουμε και να τους αντιμετωπίσουμε όλους με τον ίδιο τρόπο».

Για το γεγονός ότι γνωρίζει την ομάδα του Κονσεϊσάο και ποιοι πιστεύει ότι είναι οι παίκτες που πρέπει να προσέξει: «Δεν πρόκειται να σας αποκαλύψω πώς θα παίξουμε και ποια θα είναι η τακτική μας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Δημοφιλέστερα

To Top