Αυτοκίνητο

Το αγνώστων στοιχείων πρωτότυπο της Ferrari

Ένα πρωτότυπο μοντέλο της Ferrari, κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό στα πέριξ του Μαρανέλο, κάνοντάς το θέμα προς συζήτηση.

Όπως δείχνουν οι πρώτες φωτογραφίες το συγκεκριμένο όχημα διαθέτει ιδιαίτερα γνωρίσματα, τουλάχιστον στην αισθητική του αμαξώματος, καθώς περιλαμβάνει στοιχεία από άλλα μοντέλα της εταιρείας, όπως τις 488 GTB και SF90 Stradale.

Πιο συγκεκριμένα, παρατηρούμε το εμπρός τμήμα που δείχνει παρόμοιο με το αντίστοιχο της SF90, με τον μυώδη και αιχμηρό σχεδιασμό, απόρροια του Ferrari Styling Center και του υπεύθυνου Flavio Manzoni που περιλαμβάνει και τα εξαιρετικά αιχμηρά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED Matrix. Πέραν αυτού, το υπόλοιπα μέρη του αμαξώματος μας θυμίζουν αρκετά την 488 GTB, όπως τα πλαϊνά τμήματα, συμπεριλαμβανομένων των θυρών, όπως και το πίσω μέρος, με τα στρογγυλά φώτα και τον διαχύτη.Αλλά όπως κάθε μοντέλο της Ferrari, έτσι και το συγκεκριμένο πρωτότυπο έχει τα δικά του μοναδικά στοιχεία. Σημειώστε τα μεγάλα πίσω μετατρόχια και τους τονισμένους θόλους. Επίσης, στις φωτογραφίες φαίνονται και τα αυτοκόλλητα που δείχνουν κάποιο είδος υβριδικής τεχνολογίας που θα περιλαμβάνει η συγκεκριμένη Ferrari. Το που θα χρησιμοποιηθεί αυτή ακόμα δεν γνωρίζουμε. Πάντως είναι γνωστό ότι η ιταλική φίρμα έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες εξέλιξης ενός νέου V6 υβριδικού μοτέρ για τα μελλοντικά της μοντέλα. Τα τεχνικά στοιχεία του δεν είναι γνωστά, αλλά κατά πάσα πιθανότητα είτε θα αποτελεί τον ήδη υπάρχοντα των 2,9 λίτρων που τοποθετείται στις Alfa Romeo Giulia and Stelvio Quadrifoglio, είτε τον νέο διπλά υπερτροφοδοτούμενο 3,0 λίτρων της Maserati.

Δημοφιλέστερα

To Top