Διεθνή

Αμερικανικές εκλογές: Επιστρέφουν τα κατοικίδια στον Λευκό Οίκο – Δείτε τα δύο σκυλιά της οικογένειας Μπάιντεν

Μετά την παρένθεση Τραμπ ο οποίος ήταν ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που δεν είχε κατοικίδιο

Μια από τις ενδιαφέρουσες αλλαγές στον Λευκό Οίκο οταν εγκατασταθεί εκεί ο Τζο Μπάιντεν μετά τη νίκη του στις αμερικανικές εκλογές θα είναι ότι θα επιστρέψουν και τα κατοίκιδια καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ είχε σπάσει την παράδοση ετών για τους αμερικανούς προέδρους.

Ο Μέιτζορ και ο Τσαμπ είναι δύο γερμανικοί ποιμενικοί σκύλοι με τον πρώτο να εντάχθηκε στην οικογένεια πριν από δύο χρόνια και τον δεύτεορ να μετρά ήδη 12 χρόνια στο πλευρό του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Ταμπ, μάλιστα, γνωρίζει και τα κατατόπια του κτηρίου που βρίσκεται στην οδό 1600 της Πενσιλβάνια Άβενιου στην Ουάσινγκτον καθώς ήταν μαζί με τον Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο στα χρόνια του ως αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Μέιτζορ από την πλευρά του θα είναι ο πρώτος σκύλος διασώστης που θα βρεθεί στον Λευκό Οίκο καθώς το 2018 του είχε δοθεί μετάλλιο γιατί αντιλήφθηκε έγκαιρα ότι κάτι τοξικό υπήρχε στον χώρο που ζόυσε τότε.

Δύο σκυλιά, ο Μπο και η Σάνι, ζούσαν ως κατοικίδια και επί προεδρίας Ομπάμα, ενώ αγάπη στα σκυλιά είχε και ο πρόεδρος Ρούζβελτ αλλά και ο Τζορτζ Μπους με τον σκύλο του να φτάνει, μάλιστα, να γίνεται τόσο διάσημος ώστε να λάβει μέρος και σε επεισόδιο των The Simpsons.

Ο Τραμπ όταν είχε ερωτηθεί γιατί δεν θέλει σκύλο στον Λευκό Οίκο είχε απαντήσει ότι δεν έχει χρόνο για να τον βγάζει βόλτα αναρωτώμενος «πώς θα φαινόμουν αν έβγαζα τον σκύλο βόλτα στον κήπο του Λευκού Οίκου;».

Δημοφιλέστερα

To Top