Ελλάδα

Αυλωνίτου: Ουδέποτε με συνέλαβαν μετά τη μήνυση του Φουρθιώτη

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δίνει τη δική της εκδοχή των όσων ακολούθησαν μετά τη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος της ο παρουσιαστής – «Με τον κ. Φουρθιώτη η συνέχεια στα δικαστήρια»

Στη διάψευση των πληροφοριών περί σύλληψής της προχώρησε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, μετά τη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος της ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, μετά από λεκτική αντιπαράθεση που είχαν σε τηλεοπτική εκπομπή.

Σε δελτίο τύπο που εξέδωσε, η κυρία Αυλωνίτου αναφέρει ότι όταν ενημερώθηκε από το ΑΤ Χαλανδρίου για την κατάθεση μήνυσης εις βάρος της μετέβη εκεί με το αυτοκίνητό της για να την παραλάβει. «Παρέλαβα τη μήνυση και γύρισα σπίτι μου χωρίς κανένας να με ενοχλήσει τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αναχώρησή μου από το ΑΤ Χαλανδρίου».

«Αυτά είναι τα πραγματικά γεγονότα και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου εφόσον συνεχιστεί η μετάδοση ψευδών ειδήσεων για το συγκεκριμένο θέμα», σημειώνει η κυρία Αυλωνίτου, που προαναγγέλλει δικαστική συνέχεια με τον κ. Φουρθιώτη. «Με τον κ. Φουρθιώτη η συνέχεια στα δικαστήρια», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, η κυρία Αυλωνίτου αναφέρει:

Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την αναρτημένη “είδηση” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί δήθεν σύλληψης μου μετά από μήνυση, που υπέβαλε εναντίον μου ο κ.Φουρθιώτης σας γνωρίζω τα εξής:

1. Όταν ενημερώθηκα από το ΑΤ Χαλανδρίου ότι κατετέθη μήνυση εναντίον μου από τον κ. Φουρθιώτη μετέβην αυτοβούλως στο ΑΤ Χαλανδρίου, με το αυτοκίνητό μου, χωρίς καμία συνοδεία αστυνομικού ή δικηγόρου για να παραλάβω τη μήνυση. Παρέλαβα τη μήνυση και γύρισα σπίτι μου χωρίς κανένας να με ενοχλήσει τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αναχώρησή μου από το ΑΤ Χαλανδρίου.

2. Αυτά είναι τα πραγματικά γεγονότα και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου εφόσον συνεχιστεί η μετάδοση ψευδών ειδήσεων για το συγκεκριμένο θέμα.

3. Με τον κ. Φουρθιώτη η συνέχεια στα δικαστήρια.

Δημοφιλέστερα

To Top