Αυτοκίνητο

Black Friday και στην ασφάλεια αυτοκινήτου… πρόλαβε τις προσφορές!

Φέτος, ακόμα και η Black Friday θα είναι διαφορετική. Για πολλούς από εμάς, το budget για αγορές θα είναι περιορισμένο και θα αγοράσουμε μόνο κάποια απαραίτητα πράγματα. Όμως και η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ένα από αυτά, γιατί θα τη χρειαστούμε και μετά την καραντίνα

To insurancemarket.gr, το μεγαλύτερο site σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προγραμμάτων στην Ελλάδα προσφέρει ΟΛΕΣ τις προσφορές και εκπτώσεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου!


inside_image__2_

Πώς θα βρω την καλύτερη προσφορά;

Εκπτώσεις, εκπτώσεις, εκπτώσεις παντού. Αν θες όμως να αγοράσεις έξυπνα, μην κοιτάς ΜΟΝΟ τις εκπτώσεις BLACK FRIDAY. Πρέπει να μεγιστοποιήσεις το όφελός σου κάνοντας τους σωστούς συνδυασμούς!

Το καλό νέο; Δεν χρειάζεται να ψάξεις! Το κάνει το insurancemarket.gr για εσένα!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την φόρμα με τα στοιχεία σου!

Το insurancemarket.gr θα ψάξει για εσένα 25 ασφαλιστικές και θα σου εμφανίσει τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ βάσει των στοιχείων σου ώστε να βρεις αυτή που σου προσφέρει τα περισσότερα με τα λιγότερα χρήματα!


inside_image

Γιατί να ασφαλίσω το αυτοκίνητό μου όσο δεν κινείται;

Για 2 βασικούς λόγους:

  • Γιατί η ασφάλεια δεν σε αποζημιώνει μόνο για ατυχήματα στον δρόμο. Ανάλογα με τις παροχές του συμβολαίου που υπογράφεις, σε αποζημιώνει για κλοπή, θραύση κρυστάλλων, ακόμα και ατυχήματα που προκύπτουν όσο το όχημα είναι σε ακινησία.
  • Γιατί η καραντίνα δεν θα κρατήσει για πάντα. Από τη στιγμή που αρχίζεις να μετακινείς το αυτοκίνητο, η ασφάλεια γίνεται αδιαπραγμάτευτη ανάγκη. Λοιπόν, γιατί να μην προλάβεις μια συμφέρουσα προσφορά τώρα που υπάρχει;

Ανακάλυψε λοιπόν πρώτος τα black Friday deals και πρόλαβε να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου σε πολύ χαμηλές τιμές!

Δημοφιλέστερα

To Top