Ελλάδα

Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη: Η νεκροτομή στη σορό του ιδιοκτήτη θα ρίξει «φως» στην υπόθεση

Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας πίσω από τη φωτιά 

Η νεκροτομή που θα γίνει πιθανότατα σήμερα στην απανθρακωμένη σορό του 69χρονου ιδιοκτήτη γνωστού ξενοδοχείου στη Σαντορίνη αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο σε μια πυρκαγιά που ξέσπασε σε περιορισμένο χώρο, πίσω από τη ρεσεψιόν.

Η σορός έχει μεταφερθεί στην Νάξο, όμως αν απαιτηθούν πιο εξειδικευμένες ιατροδικαστικές έρευνες θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, ενώ έχουν παραγγελθεί τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις. Ο 69χρονος Νίκος Χ., που ζούσε μόνος στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου του “Nikos Villas”, είχε βρεθεί νεκρός μετά την κατάσβεση μικρής έκτασης φωτιάς, το μεσημέρι της Παρασκευής, αλλά οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν σε ένα μικρό κουζινάκι δίπλα του έστρεψαν τις έρευνες στην εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.

Πάντως, στο ξενοδοχείο δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης ούτε ενώ και το χρηματοκιβώτιο το οποίο υπήρχε ήταν άθικτο. Οι ειδικοί των Εγκληματολογικών Ερευνών από την Αθήνα που έκαναν λεπτομερή έρευνα στο ξενοδοχείο, παρέλαβαν οικιακά γκαζάκια που βρέθηκαν στον χώρο και τα εξετάζουν για τυχόν αποτυπώματα και DNA. Ο 69χρονος ήταν πολύ γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί, δεν είχε εχθρούς και δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές.

Δημοφιλέστερα

To Top