Ελλάδα

Ημαθία: «Κυνηγοί» χαλκού λεηλάτησαν υποσταθμό τηλεπικοινωνιών

Ξήλωσαν καλώδια χαλκού 40 μέτρων – Έκλεψαν δέματα τριφυλλιού αξίας 3.500 ευρώ

Το ανθρωποκυνηγητό, που εξαπέλυσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, για να εντοπίσουν τους «κυνηγούς» χαλκού, που ρήμαξαν έναν υποσταθμό τηλεπικοινωνιών σε περιοχή της Ημαθίας, ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ένας από τους Έλληνες δράστες συνελήφθη μαζί με τον συνεργό του, οι οποίοι είχαν διαρρήξει τον υποσταθμό και είχαν ξηλώσει καλώδια χαλκού μήκους 40 μέτρων. Τα κλεμμένα καλώδια βρέθηκαν μαζί με διαρρηκτικά εργαλεία στο όχημα που χρησιμοποίησαν και το οποίο κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με κατηγορίες για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σήκωσαν μεγάλη ποσότητα από τριφύλλι:

Δύο πλατφόρμες με μεγάλο αριθμό από δέματα τριφυλλιού συνολικής αξίας 3.500 ευρώ έκαναν φτερά από τις εγκαταστάσεις μιας επιχείρησης σε περιοχή των Σερρών, το βράδυ της 22ας Οκτωβρίου. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και οι κλεμμένες πλατφόρμες εντοπίστηκαν στην κατοχή ενός Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να ταυτοποιήσουν τους συνεργούς του.

Δημοφιλέστερα

To Top