Ελλάδα

Λιβαδειά: Έτρωγε κι έπινε στα σπίτια που παραβίαζε

Αφού χόρταινε, ο διαρρήκτης άρπαζε ό,τι είχε αξία και εξαφανιζόταν

Το… διασκέδαζε ο διαρρήκτης που εντόπιζε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Λιβαδειάς οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι, καθώς τα παραβίαζε και το έριχνε στο… φαγοπότι καταναλώνοντας τα τρόφιμα και ποτά που έβρισκε! Αφού χόρταινε, άρπαζε ό,τι είχε αξία και εξαφανιζόταν.

Ο δράστης, που ταυτοποιήθηκε από τους άνδρες της Ασφαλείας, είχε κάνει το ίδιο σε έξι σπίτια και είχε αποπειραθεί να τρυπώσει σε άλλα δυο από το Νοέμβριο του 2019 ως φέτος στις αρχές Σεπτεμβρίου, προκαλώντας ζημιές ύψους 8.000 ευρώ. Φεύγοντας, είχε πάρει μαζί του όσα χρήματα και χρυσαφικά είχαν αφήσει οι ένοικοι, αλλά και ρούχα, σεντόνια και πετσέτες, καθώς και ένα παλιό περίστροφο και ένα παλιό πιστόλι με ψεύτικο γεμιστήρα! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν είχε διαρρήξει και άλλα σπίτια.

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις διαρρήξεις στη Μεσσηνία

Μια σπείρα τεσσάρων Ελλήνων ηλικίας 28, 36, 39 και 43 χρόνων κρυβόταν πίσω από τέσσερις διαρρήξεις σε σπίτια και οχήματα σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Τριφυλίας και Πύλου- Νέστορος, που είχαν γίνει από τις 23 ως τις 28 Φεβρουαρίου. Οι υποθέσεις αυτές εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα της Ασφάλειας Καλαμάτας και του αστυνομικού τμήματος Πύλου- Νέστορος και σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Δημοφιλέστερα

To Top