Αθλητισμός

Mαρτίνς: «O Φορτούνης μας ενημέρωσε ότι δεν μπορούσε να προπονηθεί»

Ο Πέδρο Μαρτίνς τοποθετήθηκε για το ματς με τη Σίτι για το Champions League, αλλά και τους Φορτούνη, Μπουχαλάκη και Καμαρά ενώ ο Αφρικανός χαφ εξήγησε πως βίωσε την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου για:

Το εάν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για κάτι μεγάλο: «Έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε. Με τη Γουλβς είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό. Ελπίζουμε αύριο να συνεχίσουμε αυτό που σταματήσαμε από εκεί.»

Το τι διαφορετικό περιμένει σε σχέση με την Πόρτο: «Τα παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά. Η Σίτι είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Με την Πόρτο είχαμε ευκαιρίες και κόρνερ. Με Πόρτο κάναμε και λάθη. Ξέρουμε τις δυσκολίες. Αύριο θα πρέπει να είμαστε δυνατοί για το παιχνίδι.»

Τους Μπουχαλάκη και Φορτούνη: «Για τον Μπουχαλάκη θα εκτιμηθεί. Θα δούμε. Έχουμε ακόμα μία προπόνηση για να εκτιμηθούν διάφοροι παράγοντες. Ο Κώστας χθες πριν από την προπόνηση μας ενημέρωσε πως δεν μπορούσε να προπονηθεί. Επομένως πήραμε την απόφαση να τον αφήσουμε εκτός λίστας.»

Καμαρά: «Τις 2 πρώτες ημέρες είχα μία κούραση αλλά μετά ένιωσα καλά»


Camara

Εκπροσωπώντας τους παίκτες ο Μαντί Καμαρά τόνισε για:

Το πως έζησε την περιπέτεια με τον κορωνοϊό: «Με τον κορωνοϊό τις 2 πρώτες ημέρες είχα μία κούραση. Μετά ένιωσα καλά και έκανα προπονήσεις στην ομάδα. Τώρα νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα.»

Το πως περιμένει τον εαυτό του στην διοργάνωση: «Το πιο σημαντικό είναι να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται ο Ολυμπιακός.»

Το εάν μπορεί να κάνει το… θαύμα όπως με Άρσεναλ: «Εμείς έχουμε έρθει να σκεφτούμε το αυριανό ματς. Δεν σκεφτόμαστε το τι έγινε πέρυσι. Θέλουμε να πάρουμε βαθμούς. Εάν πάρουμε τρεις βαθμούς θα είναι κάτι φανταστικό και τέλειο για εμάς.»

Το εάν είναι ένα μεγάλο τεστ: «Εδώ έχουμε έρθει για να κερδίσουμε βαθμούς. Δεν βλέπουμε ότι ήρθαμε να δείξουμε ποιοι είμαστε. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε βαθμούς.»

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top