Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Οι παίκτες αρνήθηκαν τη μείωση 30% και οι κίνδυνος για πτώχευση αυξάνεται

Καμία λύση δεν έχει βρεθεί όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της διοίκησης της Μπαρτσελόνα και των παικτών για την μείωση μισθών για ένα ποσοστό της τάξεως του 30% όσον αφορά την φετινή σεζόν

Ο προσωρινός πρόεδρος Κάρλος Τουσκέτς είναι ο άνθρωπος ο οποίος μετά την παραίτηση του Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, έχει αναλάβει την υπόθεση αλλά μέχρι στιγμής δεν βλέπει κάποια λύση στον ορίζοντα.

Κι αυτό διότι οι παίκτες θεωρούν πως η μείωση δεν θα γίνει δίκαια με βάση τα συμβόλαια τους, ενώ υπάρχει ένα θέμα για το γεγονός πως οι μειώσεις θα επηρεάσουν τους παίκτες της δεύτερης ομάδας αλλά όχι τους παίκτες της μπασκετικής Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την «Marca», οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει μέχρι τον Ιανουάριο να μειώσουν τα έξοδα τους, καθώς αυξάνεται ο κίνδυνος χρεοκοπίας και τα χρέη έχουν εκτοξευτεί από 217 εκατ. ευρώ που ήταν τον Ιούνιο του 2019 στα 488 εκατ. ευρώ έναν χρόνο μετά.

Αν κι εφόσον οι παίκτες συμφωνήσουν στην μείωση μισθών για ένα ποσοστό της τάξεως του 30% όσον αφορά την φετινή σεζόν, τότε το μπάτζετ θα μειωθεί κατά 80 εκατ. ευρώ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top