Οικονομία

Νικόλαος Μακρόπουλος: Ο Mr «Ευρώπη Ασφαλιστική» που… νοστάλγησε το Μπάντεν-Μπάντεν και την Aston Martin του

Ο bon vivant επιχειρηματίας «θυμήθηκε» εν μέσω πανδημίας το διάσημο Γερμανικό θέρετρο, την πολυτελή κατοικία του και τις βόλτες με την Aston Martin του μισού εκατ. ευρώ

Ο Σαλβαντόρ Νταλί είχε πει κάποτε ότι «υπάρχουν μέρες που νομίζω ότι θα πεθάνω από υπερβολική δόση αυταρέσκειας» και μια τέτοια μέρα έζησε πριν από λίγα 24ωρα ο Νικόλαος Μακρόπουλος, ισχυρός ανήρ της εταιρίας «Ευρώπη Ασφαλιστική» και αντιδήμαρχος του Κώστα Μπακογιάννη.


markopo

Ήταν Κυριακή μεσημέρι όταν εμπνεύστηκε την περίφημη πλέον ανάρτηση που ανέβασε στη προσωπική σελίδα που διατηρεί στο Facebook γράφοντας: «Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden-Baden που λογω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest».

Δεν απόρησαν…

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον Νικόλαο Μακρόπουλο, δεν απόρησαν καθόλου με τη συγκεκριμένη ανάρτηση, η οποία είναι ίδιον της προσωπικής του αισθητικής.


lavinia-makropoulou-7
Σε όλα τα συμβούλια του Δήμου Αθηναίων η εμφάνισή του με ποσέτ και άψογο dress code με sur measure κουστούμια, φώναζε από μακριά την αίσθηση του καλού γούστου που διέπει εδώ και δεκαετίες τον ισχυρό άνδρα της «Ευρώπη Ασφαλιστική».

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Δημοφιλέστερα

To Top