Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: Σάλος στο twitter για τον «γίγαντα» πρόεδρο που έκατσε σε μικρό γραφείο

Πολλοί έσπευσαν να συγκρίνουν το μέγεθος του γραφείου με το εύρος των θετικών αποτελεσμάτων της διακυβέρνησης Τραμπ – Το ντεκόρ έκλεψε την παράσταση από τον απερχόμενο Αμερικανό πρόεδρο

Αντιμέτωπος με ένα ακόμη επικοινωνιακό φάουλ ήρθε ο Ντόναλντ Τραμπ, που μιλώντας για την πρόθεσή του να παραδώσει την εξουσία στον Τζο Μπάιντεν, αν τον ψηφίσουν οι Εκλέκτορες, δεν φανταζόταν ότι το ντεκόρ θα του έκλεβε την παράσταση.

Οι φωτογραφίες της ομιλίας θα μπορούσαν να συνοδεύονται από τη λεζάντα «Όταν ο Γολιάθ έκατσε στο τραπέζι του Δαβίδ» ή έστω, στο τραπέζι των 7 νάνων του παραμυθιού. Κι αυτό επειδή το γραφείο από το οποίο επέλεξε ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος να μιλήσει, που βρισκόταν στο διπλωματικό δωμάτιο του Λευκού Οίκου, απεδείχθη λιλιπούτειο για τον ίδιο.

Μάλιστα, για έναν πρόεδρο ο οποίος δείχνει εμμονή με το μέγεθος της περιουσίας του, του πλήθους αλλά και των χειρών του, το γεγονός θεωρήθηκε πολύ κωμικό, με πολλούς στο twitter να σχολιάζουν με χαιρεκακία ότι το γραφείο σχεδιάστηκε για καλικάντζαρο.


trump_tiny1

Τι κι αν ο ίδιος παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημόσια ότι θα εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο, αν χάσει στο Κολέγιο των Εκλεκτόρων, που ήταν και το πιο κοντινό που έχει φτάσει σε επίπεδο παραδοχής ήττας; Το ντεκόρ και κυρίως το γραφείο έκλεψε την παράσταση.

Στο twitter από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν τα σχόλια, με πολλούς να αναρωτιούνται αν είναι προϊόν photoshop ενώ πολλοί έσπευσαν να γελάσουν. Ορισμένοι χαρακτήρισαν το σκηνικό «συμβολικό» θεωρώντας ότι το γραφείο συμβαδίζει με το (πολιτικό και ηθικό) ανάστημα του Τραμπ.

Μάλιστα το hashtag #DiaperDon (Ντον με πάνα) έκανε θραύση, με τους πολίτες να κοροϊδεύουν τον πρόεδρο.

Δημοφιλέστερα

To Top