Ελλάδα

«Πρόσεχε, για να μην ερημώσει η ζωή σου»: To συγκινητικό σποτ για τον κορωνοϊό

Ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο σκηνοθέτης των Άγριων Μελισσών Λευτέρης Χαρίτος είναι οι δημιουργοί του σποτ που πρωταγωνιστούν μια νοσοκόμα, ένας ασθενής και μια νέα κοπέλα

Στα Τουρκοβούνια, λίγο πριν αρχίσει η καραντίνα, γυρίστηκε το σποτ του pod.gr για τον κορωνοϊό. Ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο σκηνοθέτης των Άγριων Μελισσών Λευτέρης Χαρίτος είναι οι δημιουργοί του σποτ που διαρκεί όλο και όλο 40 δευτερόλεπτα και πρωταγωνιστούν μια νοσοκόμα, ένας ασθενής και μια νέα κοπέλα που ζει πίσω από το τζάμι το δράμα της απώλειας.

«Θα αγκαλιαστούμε ποτέ ξανά; Και πότε; Από εμάς εξαρτάται!» έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην ανάρτηση του στο Instagram και στο Facebook και καλεί όποιον θέλει να μπει στο pod.gr και «με μια κίνηση» να κατεβάσει το σποτ ή τις φωτογραφίες και να τις αναρτήσει και αυτός στους δικούς τους λογαριασμούς.

Η παραγωγή του σποτ είναι της Production House, η σκηνογραφία της Αλεξίας Θεοδωράκη και το pod.gr ευχαριστεί την εταιρία «Καραμολέγκος» για την ευγενική της υποστήριξη και το νοσοκομείο «Υγεία» για την παραχώρηση του εξοπλισμού.


1_2

Ο Σκηνοθέτης των Άγριων Μελισσών Λευτέρης Χαρίτος με τον Σταύρο Θεοδωράκη


2_2

Ο Σκηνοθέτης των Άγριων Μελισσών Λευτέρης Χαρίτος με τον Σταύρο Θεοδωράκη


4_2

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Λευτέρης Χαρίτος και η σκηνογράφος Αλεξία Θεοδωράκη μαζί με το team της Production House στα γυρίσματα του σποτ.


3_2

Το σκηνικό που στήθηκε στα Τουρκοβούνια για τις ανάγκες του γυρίσματος

Δημοφιλέστερα

To Top