Αυτοκίνητο

Rivian: Στην Ευρώπη και στην Κίνα σύντομα

Σύμφωνα με τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Rivian, R.J. Scaringe, η εταιρεία θα παρουσιάσει μετά τα δύο πρώτα μοντέλα και κάποια ακόμα μικρότερα για άλλες αγορές.

Το SUV της Rivian, R1S πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το 2022, ενώ σύντομα μετά τη Γηραιά Ήπειρο θα πάρει σειρά και η Κίνα και με τον τρόπο αυτό θα υπάρχει η παρουσία της εταιρείας που αργότερα στο μέλλον, θα συνεχίσει με μικρότερα ηλεκτρικά μοντέλα. «Αυτό που θα αυξήσει πραγματικά τον όγκο των πωλήσεων σε αυτές τις αγορές είναι τα προϊόντα που θα ακολουθήσουν, τα οποία είναι μικρότερα και προσαρμοσμένα για πελάτες στο εξωτερικό», εξήγησε ο Scaringe σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Αυτά τα μικρότερα ηλεκτρικά, τα οποία θα εξακολουθούν να μοιράζονται βασικά στοιχεία με το pickup R1T και το SUV R1S, «θα ταιριάζουν σε μερικές από τις άλλες αγορές πολύ καλά, ιδίως στην Κίνα», είπε. «Δεν θα ήμασταν σοβαροί στο χτίσιμο μιας εταιρείας αυτοκινήτων αν δεν σκεφτόμασταν την Κίνα και την Ευρώπη ως σημαντικές αγορές μακροπρόθεσμα», κατέληξε ο ιδρυτής της Rivian. Το πρώτο εργοστάσιο της εταιρείας στο Normal του Ιλλινόις έχει ήδη ξεκινήσει πιλοτική παραγωγή των R1T pickup, το R1S SUV, καθώς και για ένα ηλεκτρικό φορτηγό παράδοσης για την Amazon.

Δημοφιλέστερα

To Top