Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Βρήκαν τρία κιλά κάνναβης και πιστόλι στο σπίτι διακινητή

Συνελήφθησαν διακινητής και πελάτης

Για μια ακόμη φορά έφτασαν ως την Θεσσαλονίκη οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς, ακολουθώντας τα ίχνη ενός διακινητή μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης. Μάλιστα, έφτασαν έξω από το σπίτι του την στιγμή που έβγαινε ένας από τους «πελάτες» του, που είχε αγοράσει σημαντική ποσότητα κάνναβης.

Αμέσως ακινητοποίησαν τον Έλληνα αγοραστή, ο οποίος είχε στην κατοχή του τις ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 308,5 γραμμαρίων που είχε μόλις αγοράσει και κατασχέθηκαν. Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του πωλητή, όπου βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους τριών κιλών και 28,6 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένα πιστόλι και 130 φυσίγγια.

Ο διακινητής συνελήφθη και οδηγήθηκε μαζί με τον «πελάτη» του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για αγορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση, ενώ κατασχέθηκε και το συνολικό χρηματικό ποσό των 850 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή τους. Το πιστόλι εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση.

Δημοφιλέστερα

To Top