Διεθνή

Τραμπ: Έξαλλος με τον Τζουλιάνι και τους νομικούς συμβούλους του – «Ομάδα ηλιθιών που με κάνει να φαίνομαι κακός»

Ο Τραμπ είναι έξω φρενών από την τροπή που πήρε το ατυχές περιστατικό με τη βαφή μαλλιών του προσωπικού του δικηγόρου και φέρεται ότι αποκάλεσε «ηλίθιους» κάποιους από τη νομική του ομάδα 

Οργισμένος είναι ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον απρόσεκτο προσωπικό του δικηγόρο, Ρούντι Τζουλιάνι, που τον ντρόπιασε μπροστά τις κάμερες όταν άρχισε να ιδρώνει με την βαφή μαλλιών να τρέχει στο πρόσωπό του στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Όμως ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος δεν είναι μόνο έξαλλος με τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης αλλά και με την νομική του ομάδα που αποτελείται από «ηλιθίους» , όπως φέρεται να είπε.

Ο Τραμπ είναι έξω φρενών από την τροπή που πήρε το ατυχές περιστατικό με τη βαφή μαλλιών του προσωπικού του δικηγόρου που έγινε «ρόμπα» μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι, εμφανίστηκε να ιδρώνει και να… ξεβάφει στο πρόσωπό του καφέ μπογιά, πιθανότατα από τα μαλλιά του, σε διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου την περασμένη Πέμπτη.


julia23

Η φωτογραφία με τον Ρούντι Τζουλιάνι και τη βαφή που… έσταξε από τα μαλλιά του

Το περιστατικό, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου «NBC», θεωρήθηκε εξευτελιστικό από τον Τραμπ και τους συμβούλους του.

Την ίδια ώρα, ο θυμός του 73χρονου Αμερικανού για τη νομική του ομάδα που έχει αναλάβει να αποδείξει ότι υπήρξε νοθεία στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, εκφράστηκε και σε στενούς του συνεργάτες.

«Πρόκειται για μια ομάδα νομικών που αποτελείται από ανόητους που με κάνουν να φαίνομαι ο κακός», φέρεται να είπε.

Αν και όταν ρωτήθηκε από τους συνεργάτες του για δεν βάζει τη νομική του ομάδα στο περιθώριο, ο Τραμπ τα μάσαγε…

Μόνο για την απομάκρυνση της δικηγόρου Σίντνεϊ Πάουλ, υπήρξε επίσημη ανακοίνωση για λογαριασμό του Ρούντι Τζουλιάνι.

«Η Σίντνεϊ Πάουελ ασκεί μόνη της τη νομοθεσία. Δεν είναι μέλος της νομικής ομάδας του Τραμπ. Δεν είναι δικηγόρος του προέδρου υπό την προσωπική του ιδιότητα», έγραφε η επίμαχη ανακοίνωση.

Δημοφιλέστερα

To Top