Ελλάδα

Καταζητούμενος ληστής συνελήφθη στην Κακαβιά

Συνέλαβαν διακινητή μεταναστών στην Κομοτηνή

Δυο διωκτικά έγγραφα για συμμετοχή σε σπείρα ληστών και μια καταδίκη εκκρεμούσαν σε βάρος ενός Αλβανού κακοποιού που εμφανίστηκε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς Ιωαννίνων, προσπαθώντας να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, σε βάρος του είχαν εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Ζακύνθου και Πράξη του προέδρου Εφετών Πατρών για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας και ληστείας, ενώ εκκρεμούσε και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ζακύνθου με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Πωγωνίου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο οποίος έδωσε εντολή να εκτελεστούν τα διωκτικά έγγραφα και να μεταχθεί διαδοχικά στη Ζάκυνθο και την Πάτρα.

Συνέλαβαν διακινητή μεταναστών στην Κομοτηνή

Ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών είχε εκδοθεί από τις δικαστικές αρχές σε βάρος ενός Έλληνα που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην Κομοτηνή, το απόγευμα της Κυριακής. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Ένας 39χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για κλοπή, συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στον Μελιγαλά από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Δημοφιλέστερα

To Top