Η τρολ ανάρτηση του γνωστού σεφ που μπλέκει ΠΑΣΟΚ και lockdown
Λίγη ώρα μετά την κυκλοφορία του νέου τρέιλερ του MasterChef 5 o Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τρόπο μοναδικό και ευφυή «ξαναχτύπησε» μέσα από το Twitter με μια απολαυστική ανάρτηση.
Ο ένας εκ των τριών κριτών του ριάλιτι μαγειρικής του Star το οποίο επιστρέφει σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φανταστική ιστορία στην οποία εμπλέκεται το ΠΑΣΟΚ με το lockdown και την απαγωγή του στο τρέιλερ του MasterChef 5.
«Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ. Με σταμάτησαν σε μπλόκο. Με ρώτησαν που πάω. Τους απάντησα πως θα ήθελα να πάω “πίσω” τότε που απλωναμε την μπουγάδα και ο “ήλιος” του την στέγνωνε σε 10 λεπτά…Δεν το κατάλαβαν… Τελικά με συνέλαβαν… », έγραψε στο tweet του ο θείος Leo το οποίο συνόδεψε με μια φωτογραφία από το τρέιλερ.
Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ. Με σταμάτησαν σε μπλόκο. Με ρώτησαν που πάω. Τους απάντησα πως θα ήθελα να πάω “πίσω” τότε που απλωναμε την μπουγάδα και ο “ήλιος” του την στέγνωνε σε 10 λεπτά…Δεν το κατάλαβαν… Τελικά με συνέλαβαν… #masterchefgr #gntmgr pic.twitter.com/4nxouDAtdk
— Koutsopoulos Leo (@KoutsopoulosLeo) December 15, 2020
Αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να του απαντήσουν και να τον… σώσουν.
Έρχομαι να σε σώσω pic.twitter.com/sDUznhdMZB
— 🌺🌼🌻Mary_Blóm 🍓🌷🌹 (@MariKiti3) December 15, 2020
Εγώ οταν θυμάμαι τις παλιές καλές πασοκικες εποχές pic.twitter.com/Cff4C7V4DW
— amalakious (@kiramal) December 15, 2020
Μαγειρευεις τελεια , πλενεις και ρουχα τελειος γαμπρος, φανταζομαι να δουμε καμμια κοντρα πλυντικης και στεγνωτικης με τον αλλον τον μαγο της καθαριοτητας τον κλοντιζα…..🤣👍🤣👍🤣👍
— deltaplus (@deltaplus12) December 15, 2020