Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη επιβάτες από το Λονδίνο – Μπαίνουν σε επταήμερη καραντίνα

Οι 35 επιβάτες αμέσως μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» υποβλήθηκαν σε rapid test – Τι ανέφεραν για την κατάσταση στο Λονδίνο

Σε rapid test υποβλήθηκαν αμέσως μετά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη 35 επιβάτες που ήρθαν από το Λονδίνο. Με βάση και τους νέους κανονισμούς, τέθηκαν σε επταήμερη καραντίνα.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, η πτήση προσγειώθηκε λίγο πριν τις 13:30, ενώ οι επιβάτες από το Λονδίνο ξεκίνησαν να βγαίνουν από το αεροδρόμιο περίπου μία ώρα αργότερα.

«Τελευταία είχαμε πολλά κρούσματα, όλος ο κόσμος ήταν έξω στα μαγαζιά, γινόταν χαμός. Το 90% των κατοίκων δεν τηρούσε τα μέτρα και ήταν αναμενόμενο να κλείσουν όλα. Τώρα πήγαμε στη ζώνη τέσσερα που είναι όλα κλειστά και βρήκα την ευκαιρία να έρθω πίσω», τόνισε ο Ζαφείρης Δεληγιώργης, ο οποίος ανέφερε ότι δεν υπήρξε δυσκολία για να κλείσει εισιτήρια για Ελλάδα, ωστόσο «από το βράδυ λένε ότι μπορεί να κλείσουν οι πτήσεις», συμπλήρωσε.


Στη Θεσσαλονίκη επιβάτες από το Λονδίνο - GRTimes.gr

«Στην Αγγλία είναι λίγο περίεργα τα πράγματα και ο κόσμος δεν έχει θορυβηθεί. Βγαίνουν χωρίς μάσκες και μπαίνουν σε λεωφορεία και μετρό χωρίς να υπάρχει έλεγχος», πρόσθεσε.


aer_thes1

«Μόλις ειδοποιηθήκαμε στο Λονδίνο ότι πάνε να κλείσουν όλα, βγήκαν όλοι έξω για να ψωνίσουν», ανέφερε ο Χαράλαμπος Χαραλαμπόπουλος, φέρνοντας σαν παράδειγμα το παραπάνω για να περιγράψει την κατάσταση.


Επιβάτες από Λονδίνο στη Θεσσαλονίκη - GRTimes.gr

Όπως είπε η Εύα και η Κατερίνη μόλις βγήκαν από το αεροδρόμιο, οι οδηγίες που έλαβαν είναι να παραμείνουν σπίτι, σε καραντίνα για επτά ημέρες.


Από Λονδίνο στη Θεσσαλονίκη - Δηλώσεις - GRTimes.gr

Δημοφιλέστερα

To Top