Ελλάδα

Φώτης Ντούλος: Νέες αστυνομικές έρευνες στη βίλα του λίγο πριν μπει ο νέος ιδιοκτήτης

Η συγκεκριμένη κατοικία έχει ερευνηθεί πολλές φορές από τις Αρχές, καθώς το μυστήριο σχετικά με την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος δεν έχει ακόμη λυθεί

Νέες αστυνομικές έρευνες στη βίλα του ομογενούς Φώτη Ντούλου, ο οποίος αυτοκτόνησε τον περασμένο Ιανουάριο, πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγα 24ωρα, σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, την στιγμή που η κατοικία ετοιμάζεται να υποδεχτεί το νέο της ιδιοκτήτη.

Από τον περασμένο Οκτώβριο η βίλα του Φώτη Ντούλου στο Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ έχει βγει προς πώληση έναντι 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η πώληση του επιβλητικού σπιτιού είναι προς το τέλος της, αλλά η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση της συζύγου του Φώτη, Τζένιφερ Ντούλος, πήγε και πάλι στο συγκεκριμένο σπίτι για νέες έρευνες, αφού το πτώμα της Τζένιφερ Ντούλος δεν έχει ακόμη βρεθεί.

Η συγκεκριμένη κατοικία έχει ερευνηθεί πολλές φορές από τις Αρχές, καθώς το μυστήριο σχετικά με την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος δεν έχει ακόμη λυθεί. Όταν η πρώην σύζυγος του Φώτη Ντούλου έφυγε από το σπίτι αυτό, μετακόμισε στην Νέα Κανά του Κονέκτικατ. Στις 24 Μαϊού 2019 εξαφανίστηκε, λίγο μετά αφότου άφησε τα παιδιά της στο σχολείο.

Η αστυνομία τον Ιανουάριο του 2020 κατηγόρησε τον Φώτη Ντούλο για την δολοφονία της συζύγου του μέσα στο σπίτι της και την μεταφορά του πτώματος, το οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμη. Από την πρώτη στιγμή ο Ντούλος αρνιόταν τις κατηγορίες και τον Ιανουάριο του 2020 πραγματοποίησε απόπειρα αυτοκτονίας. Βρέθηκε στο γκαράζ του σπιτιού, που έχει βγει προς πώληση, έχοντας δηλητηριαστεί με μονοξείδιο του άνθρακα. Δίπλα του βρέθηκαν φωτογραφίες των πέντε παιδιών του, μαζί με ένα σημείωμα υπογεγραμμένο από τον ίδιο. «Εάν το διαβάζετε αυτό, δεν υπάρχω πια» έγραφε ο Φώτης Ντούλος. Είπε ότι δεν ήθελε να περάσει ούτε μία ώρα παραπάνω στην φυλακή για κάτι που δεν έχει κάνει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά λίγο αργότερα απεβίωσε.

Το σπίτι των έξι υπνοδωματίων με έκταση 930 τετραγωνικά μέτρα βρίσκεται στο Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ. Η τιμή πώλησης της κατοικίας είναι αισθητά χαμηλότερη από τα 4,35 εκατομμύρια δολάρια τα οποία ήθελε να πουλήσει το σπίτι ο Ελληνοαμερικανός εργολάβος, στα τέλη του 2019.

Δημοφιλέστερα


To Top