Ελλάδα

Καλάβρυτα: Εξαπάτησαν ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου και της άρπαξαν €4.000

Πώς ενήργησαν ο «πελάτης» και ο «λογιστής» του για να ξεγελάσουν την ιδιοκτήτρια

Μερικά από τα σπασμένα μιας σεζόν που πήγε ολόκληρη χαμένη λόγω των μέτρων για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού πίστεψε ότι θα έβγαζε η ιδιοκτήτρια μίας ξενοδοχειακής μονάδας στα Καλάβρυτα και δεν φαντάστηκε ότι ο υποτιθέμενος πελάτης θα της έπαιρνε και αυτά που είχε στην άκρη!

Η ιδιοκτήτρια του καταλύματος χάρηκε όταν ο άγνωστος της τηλεφώνησε και της ζήτησε ένα δωμάτιο για 13 διανυκτερεύσεις. Αφού συμφώνησαν στο ποσό των 1.300 ευρώ, ο «πελάτης» της είπε ότι θα επικοινωνούσε μαζί της ο λογιστής του, όπως και έγινε. Μόνο που ο λογιστής έπεισε την επιχειρηματία να καταθέσει στον λογαριασμό της τα χρήματα με την εφαρμογή «λεφτά στο λεπτό».

Η γυναίκα δεν ήξερε πώς να χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη εφαρμογή κι ο «λογιστής» προθυμοποιήθηκε να την καθοδηγήσει βήμα προς βήμα. Όμως, όταν τελείωσε η συναλλαγή, ο άγνωστος λογιστής αποδείχθηκε συνεργός του «πελάτη» και είχε καταφέρει να αρπάξει 4.000 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό της!

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου κατήγγειλε την υπόθεση στην Ασφάλεια Πατρών, η οποία σχημάτισε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων και αναζητά τους δράστες.

Δημοφιλέστερα

To Top