Ελλάδα

Καβάλα: Πήγε να διαρρήξει έξι επιχειρήσεις με κλεμμένη μηχανή!

Σε δίαστημα τρεισήμισι μηνών διέπραξε τις ληστείες και κατάφερε να «βουτήξει» τέσσερις ηλεκτρονικούς υπολογιστές – Διέρρηξε αρτοποιείο και στη συνέχεια σταθμευμένο Ι.Χ. στην Καλαμάτα

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς είχε κάνει την τελευταία του διάρρηξη ένας Έλληνας «ποντικός» με αδυναμία στην τεχνολογία, ο οποίος τρύπωνε σε επιχειρήσεις σε περιοχές της Καβάλας και άρπαζε laptop, ενώ διέφευγε με επίσης κλεμμένη μηχανή.

Ο δράστης, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν έπειτα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας είχε κλέψει μια μοτοσικλέτα από την πόλη της Καβάλας και μετακινούνταν με αυτή αναζητώντας στόχους. Από τις 16 Σεπτεμβρίου ως την 1η Ιανουαρίου, διέρρηξε έξι επιχειρήσεις και από το εσωτερικό των δύο «σήκωσε» τέσσερις υπολογιστές, ενώ στις άλλες περιπτώσεις δεν βρήκε κάτι για να κλέψει.

Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του, βρήκαν την κλεμμένη μοτοσικλέτα και έναν από τους υπολογιστές που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ κατέσχεσαν ένα κράνος, μία τσάντα, τα ρούχα και ένα λοστό τα οποία χρησιμοποιούσε στις διαρρήξεις. Ο δράστης, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοιες υποθέσεις, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Διέρρηξε αρτοποιείο και άδειασε την ταμειακή

Την πόρτα ενός αρτοποιείου στην Καλαμάτα παραβίασε ένας 24χρονος Ρομά και άρπαξε 90 ευρώ από την ταμειακή μηχανή, ενώ στη συνέχεια διέρρηξε και ένα αυτοκίνητο από το οποίο έκλεψε ένα κινητό τηλέφωνο. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από την έρευνα της Ασφάλειας, όμως δεν εντοπίστηκε και αναζητείται.

Δημοφιλέστερα

To Top