Διεθνή

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να εκδώσει μειώσεις ποινών και χάρες σε 50-100 άτομα πριν λήξει η θητεία του

Η λίστα με τις απονομές χάρης του Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να δημοσιοποιηθεί αύριο ή την Τετάρτη – Έγινε συνάντηση στον Λευκό Οίκο για να οριστικοποιηθούν τα ονόματα

Μείωση ποινής ή χάρη αναμένεται να απονείμει ο Ντόναλντ Τραμπ σε μια λίστα που μετρά από 50 έως 100 άτομα, αναφέρει το Fox News.

Επί της ουσίας, πρόκειται για την τελευταία πράξη της ταραχώδους θητείας του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου, με πολλούς να αναμένουν να δουν το περιεχόμενο της λίστας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανακοίνωση των ατόμων που θα πάρουν χάρη πιθανότατα θα γίνει αύριο. Ωστόσο, υπάρχει μια πιθανότητα να ανακοινωθεί την Τετάρτη, που θα είναι και η καταληκτική ημερομηνία που θα μπορεί ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος να προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια.

Χθες το μεσημέρι έγινε στο Λευκό Οίκο συνάντηση προκειμένου να οριστικοποιηθεί η όλο και αυξανόμενη λίστα των ονομάτων.

Πάντως, παρά την καμπάνια για απονομή χάρης στον ιδρυτή των Wikileaks Τζουλιάν Ασάνζ, κάτι τέτοιο δεν αναμένεται. Αντίθετα, σύμφωνα με το Fox, στη λίστα βρίσκεται ο ράπερ Λιλ Γουέιν, ενώ ακόμη δεν έχει αποφασιστεί η τύχη του πρώην συμβούλου του Τραμπ, Στιβ Μπάνον.

Δημοφιλέστερα

To Top