Ελλάδα

Πάτρα: Διέρρηξε δέκα αυτοκίνητα και ένα τροχόσπιτο

Όλα αυτά μέσα 4 βράδια – Έκλεβε όσα αντικείμενα έβρισκε μέσα στα σταθμευμένα οχήματα

Εφιαλτικό ήταν το διάστημα από την περασμένη Παρασκευή ως την Δευτέρα για τους ιδιοκτήτες οχημάτων στην Πάτρα, καθώς… αλώνιζε ένας διαρρήκτης που προκαλούσε σημαντικές ζημιές για να κλέψει ό,τι έβρισκε! Τελικά, όμως, συνελήφθη μετά την… 11η διάρρηξη που διέπραξε!

Πρόκειται για έναν Έλληνα που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή όπου διέρρηξε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και άρπαξε από μέσα ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια, ένα GPS αξίας 350 ευρώ και ένα ζευγάρι ακουστικά. Οι αστυνομικοί του έκαναν σωματική έρευνα, κατέσχεσαν 62 ευρώ που βρήκαν στην κατοχή του και τον προσήγαν στην Ασφάλεια.

Εκεί προέκυψε από την προανάκριση ότι είχε διαπράξει ακόμη πέντε τετελεσμένες κλοπές και τέσσερις απόπειρες σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και σε ένα τροχόσπιτο, από τα οποία είχε κλέψει 34 ευρώ, διάφορα εργαλεία, δύο μικρές τηλεοράσεις, έγγραφα, διάφορα κλειδιά, ένα ζευγάρι γάντια και έναν μεταλλικό σταυρό. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που άσκησε δίωξη σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές.

Δημοφιλέστερα

To Top