Πολιτική

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την πανδημία με πρωτοβουλία Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός ενεργοποιεί το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής – Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 15 Ιανουαρίου

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή με κύριο θέμα την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Την πρόθεση του πρωθυπουργού ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα που ζήτησε σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.

«Η αντιμετώπιση της πανδημίας αποτελεί εθνικό στοίχημα. Γι΄αυτό μέχρι σήμερα έχουν γίνει ειδικές συζητήσεις στο Κοινοβούλιο ώστε ο ελληνικός λαός να είναι πλήρως ενημερωμένος για τις θέσεις και τις προτάσεις των κομμάτων», τόνισε ο κ. Ταραντίλης.

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ζητήσει κάνοντας χρήση του άρθρου 142Α του Κανονισμού της Βουλής, συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, την ερχόμενη Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, ώστε ανοιχτά κι όχι πίσω από κλειστές πόρτες, το κάθε κόμμα να καταθέσει τις προτάσεις του», πρόσθεσε.  «Η αντιμετώπιση της πανδημίας απαιτεί ειλικρίνεια και ρεαλιστικές προτάσεις. Τις περιμένουμε», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δημοφιλέστερα

To Top