Ελλάδα

Ραντεβού στα ΚΤΕΛ Βόλου για αλισβερίσι με κάνναβη

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου

Με λεωφορείο του ΚΤΕΛ μετέφερε ναρκωτικά που είχε προμηθευτεί από την Αθήνα ένας Έλληνας για να τα παραδώσει σε συνεργό του που τον περίμενε στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων στον Βόλο, ενώ ένας ακόμη περίμενε μέσα σε αυτοκίνητο να ολοκληρωθεί το αλισβερίσι.

Κανείς από τους τρεις δεν φανταζόταν, όμως, ότι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών γνώριζαν την επικείμενη συναλλαγή και είχαν στήσει… καραούλι στον σταθμό. Μόλις εντόπισαν τον μεταφορέα να αποβιβάζεται από το λεωφορείο, τον σταμάτησαν, έκαναν έλεγχο στο σακίδιο που μετέφερε και βρήκαν μέσα ακατέργαστη κάνναβη βάρους 114,7 γραμμαρίων.

Αμέσως του πέρασαν χειροπέδες, ενώ την ίδια ώρα συνελήφθη ο επίδοξος παραλήπτης που τον περίμενε πεζός σε κοντινό σημείο. Λίγα λεπτά μετά, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών και ο τρίτος της «παρέας», μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 2,66 γραμμάρια κάνναβης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Δημοφιλέστερα

To Top