Ελλάδα

Κλινική Πειραιά – Καταγγελία για θάνατο από κορωνοϊό: «Μας έλεγαν ότι η μητέρα μου είχε ουρολοίμωξη»

«Η μητέρα μου στις 18 του μηνός, ήμερα Πέμπτη, κατέληξε στη συγκεκριμένη κλινική. Είχαμε επικοινωνία με την κλινική από τη Δευτέρα», τονίζει η κόρη της ασθενούς που κατέληξε

«Μας έλεγαν ότι η μητέρα μου είχε υψηλό πυρετό που οφείλεται σε ουρολοίμωξη», καταγγέλει κόρη νοσηλευόμενης που κατέλεξε στην κλινική Πειραιά, όπου σήμανε συναγερμός μετά τον εντοπισμό 80 κρουσμάτων.

Η κυρία Ευστρατία δήλωσε στο Mega ότι η μητέρα της είχε υψηλό πυρετό για πολλές ημέρες, κι εν τέλει μετά το θάνατό της, την ενημέρωσαν ότι το τεστ κορωνοϊού βγήκε θετικό.


Ο νομικός εκπρόσωπος της κλινικής ανέφερε ότι την Τρίτη εμφανίστηκε το πρώτο κρούσματα κι έπειτα διέφυγε του ελέγχου κι υπήρξε διασπορά. Η κυρία Ευστρατία από την πλευρά της μιλά στην εκπομπή και καταγγέλει τα εξής: «Η μητέρα μου στις 18 του μηνός ήμερα Πέμπτη κατέληξε στην συγκεκριμένη κλινική. Είχαμε επικοινωνία με την κλινική από τη Δευτέρα. Μας έλεγαν ότι η μητέρα μου είχε υψηλό πυρετό που οφείλεται σε ουρολοίμωξη. Το ίδιο έγινε και την Τρίτη, μας είπαν ότι παραμένει ο υψηλός πυρετός και πήραν εξετάσεις για τα ούρα. Την Τετάρτη μου είπαν ότι έπεσε λίγο ο πυρετός μέσω αντιβίωσεις, αλλά παραμένει στην ίδια κατάσταση και δεν ανταποκρίνεται. Την Πέμπτη μας πήραν από την κλινική και μας είπαν ότι κατέληξε. Το τρίτο τεστ που έγινε από τον ΕΟΔΥ είχε βγει θετικό. Της είχαν κάνει πριν άλλα δύο».

«Είναι θύμα κορωνοϊού βάσει της ληξιαρχικής πράξης θανάτου που μου έχουν δώσει. Το έχουν αποκρύψει. Η τελετή έγινε βάσει του πρωτοκόλλου θανάτου από Covid. Δεν την είδα. Με κρατούσαν στο σκοτάδι όλες αυτές τις ημέρες λέγοντάς μου ότι έχει ουρολοίμωξη», τόνισε.

Δημοφιλέστερα

To Top