Ελλάδα

Κορωνοϊός – Μαλεσίνα: Τεράστια ουρά αυτοκινήτων για rapid test – Δείτε βίντεο

Στο «κόκκινο» βρίσκεται η Μαλεσίνα λόγω της διασποράς του κορωνοϊού στην κοινότητα – Δείτε βίντεο με drone που δείχνει τις ουρές αυτοκινήτων

Τεράστιες ουρές αυτοκινήτων σχηματίστηκαν γύρω από την περιοχή που βρίσκεται το Δημοτικό Κατάστημα Μαλεσίνας, από πολίτες που έσπευσαν για δωρεάν rapid test που διεξάγει η Κινητή Ομάδας Υγείας του ΕΟΔΥ Φθώτιδας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, για τεστ έσπευσαν 302 κάτοικοι. Τα αποτελέσματα έδειξαν 21 θετικά τεστ κορωνοϊού, που προστέθηκαν στα 68 ενεργά κρούσματα που υπολογίζονται από το τελευταίο Σαββατοκύριακο. Επιπλέον τέσσερα κρούσματα ανιχνεύτηκαν στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης.


LamiaReport.gr: Rapid Test στη Μαλεσίνα

Ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές ευχαρίστησε τους πολίτες που μετείχαν στη διαδικασία, επισημαίνοντας ότι «είναι ώρα ατομικής ευθύνης και ευλαβικής τήρησης των μέτρων, καθώς ο Δήμος Λοκρών και ιδιαίτερα η Μαλεσίνα βρίσκονται σε φάση διασποράς του ιού στην κοινότητα.

Είναι επιτακτική ανάγκη και υποχρέωση όλων να τηρούμε απαρέγκλιτα τους κανόνες για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την αποφυγή διάδοσης του Covid-19», προσθέτει ο Δήμαρχος που βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.


lamia_oura1

Σημειώνεται ότι για λόγους διασφάλισης των εργαζομένων του Δήμου έγινε απολύμανση του Δημοτικού Καταστήματος στη Μαλεσίνα και αναστέλλεται η λειτουργία του Παιδικού Σταθμού Μαλεσίνας.


lamia_oura2

Δημοφιλέστερα

To Top