Αυτοκίνητο

Jeep: Εκδόσεις Islander για το Wrangler και το Renegade

Ξεκινώντας με τον Wrangler που πρέπει να αναφέρουμε πως το όνομα Islander επιστρέφει μετά από απουσία 11 ετών, είναι μια έκδοση που θα βασίζεται στο Wrangler Sport S.

Διαθέτει ένα μοναδικό εξωτερικό με αυτοκόλλητα «Τiki Bob», καθώς και τις ράγες της έκδοσης Rubicon, από την οποία προέρχονται και οι τροχοί των 17 ιντσών. Το μοντέλο μπορεί επίσης να είναι εξοπλισμένο με λευκό hard top και αντίστοιχο κάλυμμα για τη ρεζέρβα. Οι εσωτερικές αλλαγές είναι περιορισμένες με τις λευκές και μπλε κλωστές στις ραφές να δίνουν τον τόνο για το ύφος της έκδοσης, ενώ στα καθίσματα –ψηλά στις πλάτες- εντοπίζεται η ραφτή επιγραφή με το όνομα της ειδικής αυτής έκδοσης. Το μοντέλο είναι επίσης εξοπλισμένο με διζωνικό κλιματισμό και οθόνη 7 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect 4 με συμβατότητα στα Android Auto και Apple CarPlay.


Η Jeep παρουσίασε επίσης το πρώτο Renegade Islander, το οποίο βασίζεται στην έκδοση Latitude και διαθέτει και αυτό αυτοκόλλητα «Tiki Bob», πανοραμική ηλιοροφή και τροχούς 19 ιντσών με ελαστικά παντός εδάφους. Οι πελάτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν μια οροφή Alpine White για μια πιο ξεχωριστή εξωτερική εμφάνιση. Στο εσωτερικό, υπάρχουν καθίσματα από μαύρο ύφασμα με ραφή μπλε και κεντημένα λογότυπα Islander. Το μοντέλο διαθέτει επίσης είσοδο χωρίς κλειδί και το ίδιο σύστημα ψυχαγωγίας με το Wrangler. Αμφότερες οι δύο ειδικές εκδόσεις είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ με τιμές που ξεκινούν από τα 27.430 δολάρια για το Renegade Islander και 33.370 δολάρια για το τρίθυρο Wrangler Islander (από 36.870 δολάρια το 5θυρο).

Δημοφιλέστερα

To Top