Ελλάδα

Κομοτηνή: «Θεριακλήδες» διέρρηξαν τρεις επιχειρήσεις

Ο τρίτος συνεργός αναζητείται μαζί και τα καπνικά προϊόντα που έκλεψαν – Ταυτοποίησαν τους διαρρήκτες δύο οχημάτων στην Δράμα

Λίγο πριν εκπνεύσουν τα χρονικά όρια του αυτοφώρου έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας δύο Έλληνες που είχαν διαρρήξει τρεις επιχειρήσεις στην Κομοτηνή, τις νυχτερινές ώρες της περασμένης Πέμπτης με λεία χρήματα, καπνικά προϊόντα και μία οθόνη υπολογιστή.

Το τι έκαναν τα πακέτα τσιγάρων και τις συσκευασίες καπνού οι… «θεριακλήδες» διαρρήκτες παραμένει άγνωστο, καθώς στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε μόνο η κλεμμένη οθόνη, η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Ίσως, όμως, τα υπόλοιπα κλοπιμαία να τα έχει στην κατοχή του ο τρίτος συνεργός τους που ταυτοποιήθηκε και αναζητείται. Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης με την κατηγορία της κλοπής από κοινού.

Διέρρηξαν δυο αυτοκίνητα στην Δράμα

Ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δράμας δυο Έλληνες οι οποίοι είχαν παραβιάσει δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα σε μια επαρχιακή οδό και έναν οικισμό της Δράμας, την περασμένη Τρίτη και την Πέμπτη και είχαν αρπάξει χρήματα, κινητά τηλέφωνα και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και ερευνάται αν είχαν διαπράξει και άλλες.

Δημοφιλέστερα

To Top