Πολιτική

Μπογδάνος: Κόλλησα κορωνοϊό από… εκδηλώσεις αγάπης – «Έπεσε πάνω μου κάποιος να με ασπαστεί»

«Ήρθε ένας άνθρωπος πάνω μου επιθετικά να με αγκαλιάσει, να με ασπαστεί. Είναι η αγάπη του κόσμου», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ

Για το πως νόσησε από κορωνοϊό αναφέρθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Μάλιστα όπως είπε νόσησε από… την αγάπη του κόσμου.  Μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε πως  «ήρθε ένας άνθρωπος πάνω μου επιθετικά να με αγκαλιάσει, να με ασπαστεί. Είναι η αγάπη του κόσμου» τόνισε ο Μπογδάνος και πρόσθεσε, «ήρθε πάνω μου να μου σφίξει το χέρι, δυστυχώς δεν είχε πάρει πολύ στα σοβαρά το θέμα με τον κορωνοϊό».

Σύμφωνα με τον ίδιο κόλλησε την προηγούμενη Τρίτη και το έκανε γνωστό την Παρασκευή. Μάλιστα πρόσθεσε πως για τρεις μέρες αναζητούσε αυτόν που τον κόλλησε. «Μου λείπει η όσφρηση, όταν επανέλθει, θα σας έρθω με ανθοδέσμη στην πόρτα», είπε ακόμη.

Στην εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Θανάσης Εξαδάχτυλος, ο οποίος σχολίασε ότι αυτός ο τρόπος, οι έντονες «εκδηλώσεις αγάπης», είτε με αγκαλιά, είτε φιλί, είναι ο πιο συνηθισμένος για τη μετάδοση του ιού.

Δείτε το βίντεο:


«Ήρθε ένας άνθρωπος επάνω μου επιθετικά να με ασπαστεί..» Ο Κ. Μπογδάνος για το πως κόλλησε ΚορωνοϊόΔημοφιλέστερα

To Top