Αθλητισμός

Σαπεκοένσε: Ο «άφθαρτος» επιζών που σώθηκε και από τροχαίο

Ο Έντουιν Τουμίρι, ένας από τους έξι επιζώντες στην αεροπορική τραγωδία της Σαπεκοένσε, βγήκε και πάλι ζωντανός από πολύνεκρο δυστύχημα

Στην ταινία «Άφθαρτος» του Μ. Νάιτ Σάιμαλαν, ο Μπρους Γουίλις επιβιώνει από ένα τρομερό δυστύχημα σε τρένο, όπου σκοτώνονται 130 άνθρωποι. Ο Γουίλις πείθεται από τον Σάμουελ Λ. Τζάκσον ότι είναι άφθαρτος, υπέρ-άνθρωπος.

Κάπως έτσι πρέπει να νιώθει πλέον ο Βολιβιανός Έντουιν Τουμίρι, ο οποίος δεν ντρίμπλαρε μια, αλλά δύο φορές τον θάνατο. Στις 28 Νοεμβρίου του 2016 ο Έντουιν, ως τεχνικός αερογραμμών και μέλος του πληρώματος, ήταν ένας από τους μόλις έξι επιζώντες της αεροπορικής τραγωδίας με 71 νεκρούς που ξεκλήρισε την βραζιλιάνικη ομάδα της Σαπεκοένσε.

Και, πέντε χρόνια αργότερα, απλώς τραυματίστηκε ελαφρά στο γόνατο όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε έπεσε σε χαράδρα 150 μέτρων, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 21 άνθρωποι. Ο Τουμίρι ήταν ένας από τους 30 επιζώντες.

«Όταν βγήκα από το λεωφορείο είπα στον εαυτό μου «πάλι, δεν μπορώ να το πιστέψω». Νιώθω ευλογημένος. Πάντα ευχαριστώ τον Θεό» εξήγησε σοκαρισμένος ο Τουμίρι, ο οποίος είναι λογικό να νιώθει ευλογημένος.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top