Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Μετέφερε ηρωίνη, κάνναβη και μεθαδόνη με το Ι.Χ. του

Εντόπισαν συνολικά 16 συσκευασίες, ενώ κατέσχεσαν 1.000 ευρώ που είχε μαζί του

Αιφνιδιαστική έρευνα έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών στο σπίτι ενός Έλληνας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, για τον οποίο είχαν στοιχεία ότι εμπλέκεται στην διακίνηση ναρκωτικών τα οποία μετέφερε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του.

Τόσο στο σπίτι όσο και στο όχημα που χρησιμοποιούσε και κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, βρέθηκαν 12 συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 195,4 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 264 γραμμαρίων και άλλη μια με υγρή μεθαδόνη βάρους 52,3 γραμμαρίων, καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν και 1.000 ευρώ που βρέθηκαν πάνω του.

Με μοτοσικλέτα μετέφερε κάνναβη στο Μυλοπόταμο

Ο έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας αλλοδαπός σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, αποκάλυψε ότι μετέφερε μια συσκευασία η οποία περιείχε 186 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκε και η μοτοσικλέτα ως μέσο μεταφοράς τους.

Δημοφιλέστερα

To Top