Αυτοκίνητο

Ακόμα πιο πολυτελές Range Rover SVAutobiography Ultimate Edition

Η νέα έκδοση Ultimate Edition έρχεται να προστεθεί στην κορυφή της γκάμας του ήδη πολυτελούς Range Rover SVAutobiography ως η απόλυτη έκφραση άνεσης και ποιότητας του μεγάλου βρετανικού SUV.

Στην εννιάχρονη θητεία του στο ανώτατο επίπεδο των πολυτελών SUV το Range Rover βλέπει τον ανταγωνισμό να μεγαλώνει καθώς εκτός από την Porsche Cayenne έχει πλέον απέναντί του μοντέλα όπως η Bentley Bentayga, η Aston Martin DBX και η Rolls Royce Cullinan.
Η απάντηση της Land Rover στον εντεινόμενο ανταγωνισμό είναι η συνεχής ενίσχυση του Range Rover με περισσότερη πολυτέλεια και τεχνολογία. Αυτό ακριβώς κάνει και πάλι τονίζοντας περεταίρω την λάμψη της ήδη απαστράπτουσας έκδοσης SVAutobiography με την έκδοση Ultimate Edition η οποία θα προσφέρεται τόσο στην έκδοση με το κανονικό όσο και σε αυτή με το μακρύ μεταξόνιο. Και στις δύο περιπτώσεις θα προσφέρονται ειδικές αποχρώσεις όπως η ματ πράσινη Orchard Green με μαύρη διχρωμία στην οροφή ενώ ιδιαίτερα στοιχεία υπάρχουν και στον εσωτερικό υπερπολυτελή διάκοσμο.


Η έκδοση με το κανονικό μεταξόνιο θα ονομάζεται Dynamic Ultimate Edition και θα έχει ως αποκλειστική επιλογή κινητήρα αυτή του υπετροφοδοτούμενου 5.0 V8 των 565 ίππων τη στιγμή που για την έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο – η οποία δεν θα έχει το πρόθεμα Dymanic – θα προσφέρεται και η plug-in υβριδική έκδοση P400e. Όπως αφήνει να εννοηθεί και η ονομασία η έκδοση Dynamic θα έχει μεγαλύτερη εστίαση στα δυναμικά χαρακτηριστικά με ανάλογες επεμβάσεις στις ρυθμίσεις της ανάρτησης και του συστήματος διεύθυνσης. Αντίστοιχα η έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο η οποία εστιάζει σε όσους θα βρίσκονται το μεγαλύτερο διάστημα στις πίσω θέσεις προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά άνεσης και πολυτέλειας όπως πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα με αυτόνομο κλιματισμό και σύστημα μασάζ, ψυγείο και ατομικά τραπεζάκια, τάμπλετ με δυνατότητα ελέγχου πολλών λειτουργιών του αυτοκινήτου, ακόμα και πόρτες με αυτόματο κλείσιμο. Φυσικά πρόκειται για τις ακριβότερες εκδόσεις στη γκάμα του Range Rover με το SVautobiography Dynamic Ultimate Edition να ξεκινά από τις 147.000 λίρες και την μακριά έκδοση SVautobiography Ultimate Edition από τις 183.000 λίρες.

Δημοφιλέστερα

To Top