Αθλητισμός

ESL – Δημόσια συγγνώμη του ιδιοκτήτη της Λίβερπουλ σε παίκτες, Κλοπ και φιλάθλους: «Σας άκουσα»

«Είναι αυτονόητο, αλλά πρέπει να πούμε ότι το project που παρουσιάστηκε ποτέ δεν θα σταθεί χωρίς την υποστήριξη των οπαδών» ξεκαθάρισε ο Τζον Χένρι

Ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους φιλάθλους του συλλόγου για την «πρόθεση συμμετοχής» στη European Super League.

Οι Reds ήταν μεταξύ των «Big Six» της Premier League που είχαν επιβεβαιώσει την πρόθεσή τους την Κυριακή, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των φιλάθλων.

Στη δήλωση μετάνοιας, που έκανε την Τετάρτη, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους τους οπαδούς και τους υποστηρικτές της Λίβερπουλ για την αναστάτωση που προκάλεσα τις τελευταίες 48 ώρες.

Είναι αυτονόητο, αλλά πρέπει να πούμε ότι το project που παρουσιάστηκε ποτέ δεν θα σταθεί χωρίς την υποστήριξη των οπαδών. Κατά τη διάρκεια αυτών των 48 ωρών ήσασταν πολύ ξεκάθαροι ότι δεν θα προχωρήσει. Σε ακούσαμε. Σας άκουσα.

Και θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον Γιούρκγεν, τον Μπίλι, τους παίκτες και όλους όσοι εργάζονται τόσο σκληρά στη Λίβερπουλ για να κάνουν τους φίλους μας περήφανους. Δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για αυτήν την αναστάτωση. Ήταν οι πιο αναστατωμένοι και αυτό ήταν άδικο. Αυτό είναι που πονάει περισσότερο. Αγαπούν την ομάΔΑ σας και εργάζονται για να σας κάνουν να είστε περήφανοι κάθε μέρα».

Δημοφιλέστερα

To Top