Διεθνή

Η Ελισάβετ έγινε 95 ετών: Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη στον θάνατο του Φίλιππου

Τα φετινά 95 γενέθλια βρίσκουν τη βασίλισσα Ελισάβετ σε πένθος – Το μήνυμά της και το «ευχαριστώ» για τη συμπαράσταση του κόσμου στην απώλεια του δούκα του Εδιμβούργου

Διαφορετικό ήταν το φετινό μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ, που έγινε σήμερα 95 ετών, ενώ πριν λίγες ημέρες έχασε τον επί επτά δεκαετίες σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο.

«Για την επέτειο των 95ων γενεθλίων μου, έλαβα πολλά μηνύματα με ευχές, τα οποία εκτιμώ πολύ.

Ενώ ως οικογένεια βρισκόμαστε σε περίοδο μεγάλης θλίψης, ήταν μια παρηγοριά για όλους μας να δούμε και να ακούσουμε τα αφιερώματα για τον σύζυγό μου, από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κοινοπολιτεία και ολόκληρο τον κόσμο», αναφέρει η βασίλισσα.

«Η οικογένειά μου κι εγώ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη και την καλοσύνη που μας δείξατε τις τελευταίες ημέρες. Έχουμε συγκινηθεί βαθιά και συνεχίζουμε να θυμόμαστε ότι ο Φίλιππος είχε τέτοιο εξαιρετικό αντίκτυπο σε αμέτρητους ανθρώπους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του», καταλήγει στο μήνυμά της.


elizabeth_message

Όπως εξηγεί με ανάρτησή του το Μπάκιγχαμ, η βασίλισσα παραμένει στο κάστρο του Ουίνδσορ, όπου έγινε η κηδεία του δούκα του Εδιμβούργου.

Δημοφιλέστερα

To Top