Ελλάδα

Η σύγχρονη επιχειρηματική κουλτούρα

Σήμερα που η σωματική και ψυχική υγεία μας αντικατοπτρίζεται σε ό,τι κάνουμε, οι επιχειρήσεις διαμορφώνουν συνθήκες που εμπνέουν, επιβραβεύουν και βελτιώνουν την επαγγελματική και προσωπική ζωή των συνεργατών τους. Για όλους αυτούς τους λόγους η μίσθωση επαγγελματικών οχημάτων και η διαχείριση στόλων είναι ένα καθημερινό στοίχημα για τη LeasePlan.

Η παραμετροποίηση των χαρακτηριστικών και του εξοπλισμού του οχήματος με βάση τις ανάγκες μας, οι ειδικές προσφορές για van, το πλήρες πακέτο υπηρεσιών και φυσικά ο συμψηφισμός του Φ.Π.Α. των μηνιαίων μισθωμάτων των επαγγελματικών αυτοκινήτων με τον προς απόδοση Φ.Π.Α μιας επιχείρησης, αποτελούν τα σημαντικά κίνητρα για να κάνετε μακροχρόνια μίσθωση επαγγελματικού οχήματος.

Bασική προτεραιότητα της LeasePlan αποτελεί η εξασφάλιση της αδιάκοπτης διαθεσιμότητας επαγγελματικών οχημάτων για χρήση (LCV). Είναι γεγονός ότι η συνεχής λειτουργία των επαγγελματικών αυτοκινήτων είναι ζωτικής σημασίας για τις εταιρείες, όσο μεγάλες ή μικρές κι αν είναι, σε όποιον τομέα και αν δραστηριοποιούνται. Πρακτικά, ο χρόνος που ένα LCV δεν μπορεί να μετακινηθεί για τον οποιοδήποτε λόγο έχει άμεση επίπτωση στην αποτελεσματική λειτουργία της εταιρείας στην οποία ανήκει.

Γι αυτό και το σημαντικότερο κομμάτι των προγραμμάτων leasing για επαγγελματικά οχήματα είναι οι νέες υπηρεσίες που εξελίσσουν τους κανόνες με πολύ ουσιαστικό τρόπο καλύπτοντας περιπτώσεις άμεσης ανάγκης.

Πιο συγκεκριμένα η LeasePlan προσφέρει άμεσα επαγγελματικό αυτοκίνητο αντικατάστασης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και καθημερινή υπηρεσία συντήρησης (μέχρι τις 19:00 και Σάββατο μέχρι τις 14:00), κατόπιν ραντεβού.

Δημοφιλέστερα

To Top