Ελλάδα

Καιρός: Βροχές και στην Αθήνα, ζέστη και αφρικανική σκόνη μέχρι την Κυριακή – Οι πρώτες εκτιμήσεις για το Πάσχα

Αστατος με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα, με καλοκαιρία το Πάσχα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις

Άστατος θα είναι ο καιρός  κατά διαστήματα σήμερα Παρασκευή, αλλά με πολύ εξασθενημένες βροχοπτώσεις. Και στα Επτάνησα, και στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, αλλά και στις Σποράδες και τις κεντρο-βόρειες περιοχές του Αιγαίου θα σημειώνονται τοπικές βροχές κατά διαστήματα.

Ο καιρός στην Αθήνα  θα είναι συννεφιασμένος με ψιλόβροχο μέσα στην ημέρα, ανά διαστήματα. Προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανή βροχή την Κυριακή. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των μετεωρολόγων, ο καιρός το Πάσχα θα είναι αίθριος και θα επικρατεί καλοκαιρία, ενώ τη Μεγάλη Εβδομάδα,  προβλέπεται άστατος με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες. 

Αρκετή Αφρικανική σκόνη μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας

Αστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή, εξαιτίας κυρίως της αφρικανικής σκόνης που θα σημειωθεί κυρίως στα νότια της χώρας μας. Οι νεφώσεις κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές, ενώ από το μεσημέρι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα καταγραφούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα είναι σε καλά για την εποχή επίπεδα, σύμφωνα με τα προγνωστικά. 

Δημοφιλέστερα

To Top