Αθλητισμός

Ξένα ΜΜΕ: Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μπελχαντά

Ρεπορτάζ από την Τουρκία και το Μαρόκο εμφανίζουν τον Ολυμπιακό να έχει σημαντικές πιθανότητες να προχωρήσει και να τελειώσει τη μεταγραφή του Γιουνές Μπελχαντά

Από το Gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί εκτενώς για όλα τα δεδομένα γύρω από τον έμπειρο μεσοεπιθετικό και πρώην πλέον παίκτη της Γαλατά. Ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός του έκανε την κρούση του και ο Γαλλομαροκινός είδε με πολύ καλό μάτι και ιδιαίτερα θετικά γενικά αυτήν την προοπτική αλλά χωρίς να δώσει τελική απάντηση.

Την Τρίτη ωστόσο υπήρξαν ρεπορτάζ σε Τουρκία και Μαρόκο που μετέδιδαν πως «ο Ολυμπιακός έχει σοβαρές πιθανότητες για τη μεταγραφική έκπληξη με Μπελχαντά». Έδιναν δηλαδή βάσιμες πιθανότητες για να προχωρήσει και να γίνει ένα τέτοιο deal. Τον έμπειρο Μπελχαντά πάντως θέλουν και ομάδες από τη Γαλλία όπως η Νις και σύλλογοι από την Ισπανία ενώ μένει να φανεί εάν θα κινηθεί δικαστικά ή όχι κατά της Γαλατά για να διεκδικήσει μέρος του συμβολαίου του μετά τον τρόπο που του το έσπασε ο τουρκικός σύλλογος. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί σοβαρά με την μεταγραφική αυτή υπόθεση και θα την κυνηγήσει.

Δημοφιλέστερα


To Top