Αθλητισμός

Μπουχαλάκης: «Όσο είμαι στον Ολυμπιακό θα τα δίνω όλα για την φανέλα»

Απόλυτα δικαιωμένος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για την κριτική που έχει δεχτεί, ενώ κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το συμβόλαιό του και το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Αυτό ήταν ο μεγάλος στόχος από την αρχή της χρονιάς, μια πολύ μεγάλη χρονιά μεγάλη που ουσιαστικά συνεχίζεται τρία χρονιά τώρα. Είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε το γρηγορότερο δυνατό και πανηγυρίσαμε, το δικαιούμαστε από το πρώτο παιχνίδι. Καθόλη την διάρκεια δείξαμε σοβαρότητα και ήμασταν καλύτεροι. Θέλαμε στο ντέρμπι να το πανηγυρίσουμε και να το κατακτήσουμε με αυτόν τον τρόπο».

Για την μεγάλη βαθμολογική διαφορά: «Τα τελευταία τρία χρόνια, έχουμε φτιάξει ένα καλό κορμό, ο προπονητής έχει βάλει όλα τα παιδιά στο πλάνο και αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί ξέρει ο ένας τον άλλο».

Για το αν θα ανανεώσει με τον Ολυμπιακό: «Δεν υπάρχει κάτι ακόμα».

Για την εμπειρία που έχει αποκτήσει: «Πλέον 28 χρονών έχω και την εμπειρία και την ωριμότητα, και από τον Ολυμπιακό και από το εξωτερικό. Αυτά είναι εμπειρίες και θεωρώ με τα σωστά βήματα στη θέση μου παίζει σημαντικό ρόλο. Τιμή μου που μου έχουν δώσει το περιβραχιόνιο αυτής της μεγάλης ομάδας. Όσο βρίσκομαι στον Ολυμπιακό θα τα δίνω όλα για την φανέλα και τους στόχους μας».

Για την κριτική που δεχόταν στο παρελθόν αλλά διέψευσε με την είναι του: «Το αγαπημένε μας χόμπι είναι η κριτική στην Ελλάδα. Με το παραμικρό λάθος και ατυχία, κρίνουμε, γιατί όλοι όσοι είναι απέξω είναι το πιο εύκολο. Όλα τα παιδιά και κυρίως οι Έλληνες που την δεχόμαστε, πρέπει να δουλεύουμε να βελτιωνόμαστε και να μην δίνουμε καμιά σημασία. Αυτοί που τους κρίνουν σωστά, δεν είναι αυτοί της κερκίδας και ξέρουν τι πρέπει να πουν. Μακάρι να αλλάξει η κατάσταση γιατί οι Έλληνες αδικούνται».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top