Lifestyle

Survivor: Το «φεύγω» από τον Άγιο Δομίνικο τραγούδησε η Ελευθερία Ελευθερίου

Ο τσοπανοτραβόλτα, τα μαθήματα φωνητικής της Ελευθερίας και η στοχοποίηση της, τα οράματα του Ασημακόπουλου και η μάχη για τη ζωντανή επικοινωνία – Δείτε βίντεο

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν αυτή που τραγούδησε το «φέυγω και αφήνω πίσω μου… το Survivor 4», καθώς το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε με τη θετική του ψήφο να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο ακόμα μια εβδομάδα τους Τριαντάφυλλο, Παύλο Γαλακτερό και Κώστα Παπαδόπουλο.

Το βράδυ μετά το συμβούλιο η συζήτηση των παικτών επικεντρώθηκε στην αναφορά του Κώστα Παπαδόπουλου για την «κλεψιά» της Ελευθερίας Ελευθερίου, με τον ζαχαροπλάστη να κρίνει ότι έπρεπε να ειπωθεί για να μην ξεχαστεί και τους υπόλοιπους να διαφωνούν κυρίως με το timing που έγινε.

Το πρωί ο Τριαντάφυλλος έκρινε τον Κώστα και ότι δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι ήταν υποψήφια προς αποχώρηση και… έσταξε δηλητήριο για την τραγουδίστρια.

Ο Κώστας από την πλευρά του επέμεινε στην πράξη της Ελευθερίας την οποία χαρακτήρισε υποχθόνια. Η τραγουδίστρια θεωρεί ότι το έκανε για να την στοχοποιήσει και ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν είχε πρόθεση να πάρει από κάποιον κάτι.

Ο Τζέιμς Καφετζής ασχολήθηκε με την «κωλοτούμπα» του Σάκη στην ψηφοφορία κάτι που έκανε έξαλλη την Μαριαλένα και κάλυψε τον «αγαπημένο» της για το γεγονός ότι ψήφισε Ελευθερία και όχι Νικολέτα. Στην κουβέντα μπήκαν και οι Σάκης και Παππάς και η ένταση ανέβηκε.

Ο Αλέξης Παππάς τα είχε με τον Παύλο Γαλακτερό τον οποίο χαρακτήρισε απομίμηση του Τζέιμς. «Θέλω να φύγω μακριά σου» του είπε ο Παύλος και εξήγησε ότι πλέον ο Άλεξ θα είναι σαν να μην υπάρχει στο παιχνίδι.

Όλα ξεχάστηκαν όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες των δυο ομάδων ότι όποιος νικήσει στο αγώνισμα της επικοινωνίας θα συνομιλήσει μέσω μηνυμάτων ζωντανά με την οικογένεια τους. Οι περισσότεροι δάκρυσαν και δυσκολεύτηκαν να σχολιάσουν το έπαθλο.

Οι κόκκινοι θα έπρεπε να καλύψουν και το κενό του Ηλία Μπόγδανου που λόγω τραυματισμού θα έμενε εκτός, αν ήθελαν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους, όμως οι μπλε φρόντισαν να στείλουν το μήνυμα τους στο γιο του Τριαντάφυλλου τραγουδώντας μαζί με τον αντίπαλο τους τα χρόνια πολλά στο μικρό Νικόλα.

Δυστυχώς για τον «Ντάφυ» η απουσία του Ηλία δεν αναπληρώθηκε και μάλιστα ο τραγουδιστής  έμελλε να είναι και ο παίκτης που έχασε το τελευταίο run με τον Παύλο Γαλακτερό να γράφει το τελικό 10-6 για τους μπλε.

Η ήττα κόστισε αρκετά στους κόκκινους με τον Ασημακόπουλο να δείχνει την απογοήτευση του και να τα βάζει με τον Τριαντάφυλλο, στον οποίο έκανε παρατήρηση και ο Αλέξης Παππάς.

Ο Κώστας Ασημακόπουλος δεν ήθελε να πιστέψει ότι έχασε ακόμα ένα έπαθλο, ενώ άρχισε να θυμίζει τον «Ναυαγό» Τομ Χανκς όταν άρχισε τους οραματισμούς του και ξεκίνησε να μιλάει σε ένα παγούρι… καλώντας τη μητέρα του.

Αντίθετα οι μπλε απόλαυσαν το έπαθλο τους και το γεγονός ότι μετά από τόσο καιρό επικοινώνησαν μέσω μηνυμάτων με τους δικούς τους. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη.

Ο Νίκος Μπάρτζης ζήλεψε πολύ την Άννα Μαρία που με το που βγήκε από το παιχνίδι επιβίωσης πήγε στους γονείς του και έφαγε το γαλακτομπούρεκο της μαμάς του. Ο Τζέιμς απόρησε που ο πατέρας του μετά από τόσους μήνες που έχουν να μιλήσουν αναφέρθηκε στον φίλο του Νίκο, με τον Μπάρτζη να αναρωτιέται αν τον θέλουν για γαμπρό και τον Καφετζή να του ξεκαθαρίζει ότι την αδελφή του δεν την δίνει στον «κλανονογαμπρό-τσοπανοτραβόλτα».

Η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε μαθήματα φωνητικής στην Μαριαλένα και το τραγούδι που κυριάρχησε ήταν το «Φεύγω».

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος φιλοτέχνησε μια ταμπέλα Amigos para Siempre (φίλοι για πάντα) και ο Ηλίας Μπόγδανος εξήγησε το λόγο της ταμπέλας. Ωστόσο ταμπέλα ετοίμασε και ο Αλέξης Παππάς, με την οποία «σκιάχτηκε» ο Ασημακόπουλος.

Στο συμβούλιο η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο και με τη σειρά της έβαλε στο στόχαστρο τους Τζέιμς και Νίκο. Οι μεν κατηγορούσαν τους δε και όλοι κάτι θυμόντουσαν από το παρελθόν του παιχνιδιού που τους ενόχλησε.

Οι εντάσεις κόπασαν όταν ο  Γιώργος Λιανός ζήτησε ένα σχόλιο από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση και στη συνέχεια τους ανακοίνωσε πως ο παίκτης που θα μπει στη βάρκα της επιστροφής  είναι η Ελευθερία Ελευθερίου.

Δημοφιλέστερα

To Top